To je to što me zanima!

Mamić: Ništa ne zamjeram igračima, nismo imali sreće

Dinamo je u Zadru izgubio prve bodove u sezoni, no prvi čovjek kluba nije nezadovoljan. Mamić je utakmicu gledao s 'kolegom' Renom Sinovčićem
Vidi originalni članak

Preplanuli Zdravko Mamić utakmicu je gledao u društvu Rene Sinovčića i Mladena Grdovića u loži zadarskog stadiona. Nisu ga mogli oneraspoložiti ni Bad Blue Boysi izvikvanjem “Mamiću cigane, odlazi iz Svetinje!”. Jer, ipak, unatoč remiju sa Zadrom, Dinamo je za još jedan korak pobjegao Hajduku.
- Zadar se fanatično borio, bili su veliko iznenađenje, ali u našoj momčadi nemam što kome zamjeriti. Dečki su odigrali jako dobro, ali nije bilo sreće - komentirao je Zdravko utakmicu.
Raspoloženi Zadrani su bez većih problema parirali Dinamu, koji je najbliže pobjedi bio u sudačkoj nadoknadi nakon što je Papadopoulos udarcem glavom pogodio vratnicu. Ostale prilike zaustavio je sjajni golman Ježina.
Osobito loš dan u Dinamovoj momčadi imali su Sivonjić i Slepička:
- Oni su igrači za ovakve utakmice i nisam nezadovoljan njihovom igrom - rekao je trener Dinama Kruno Jurčić. Njegov kolega Zebić ove je sezone pobijedio Hajduk i remizirao s DInamom.
- Bod je velika stvar, ali nama su ipak bitnije one 'manje’ utakmice - rekao je trener zadarske momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mirni1 24.08.2009.

    toliko o treneru koji nemre motivirat momčad za ligašku utakmicu.......... ma bravo!

  • ppeerroo 24.08.2009.

    Mamić i Sinovčić zajedno?? smrdi mi na namještaljku

  • michonim 24.08.2009.

    mogao bi neko napravit korekciju podnaslova \"Dinamo je u Zadru izgubio prve bodove u sezoni, no prvi čovjek kluba nije nezadovolj(na)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare