To je to što me zanima!

Mamić: Ozljeda Gvardiola nam nije 'dobro sjela', a i u Londonu razmišljamo samo o pobjedi...

Mi i ovoga puta imamo svoje ideje, svoje želje i ciljeve, a kao svaki pravi sportaš i sutra ćemo razmišljati o pobjedi. Želimo se pokazati u najboljem svjetlu, ali nešto će se pitati i Tottenham
Vidi originalni članak

Drago mi je da ćemo igrati u Londonu, vidjeti taj velebni stadion, ali i da ćemo uzvrat odigrati u Zagrebu. To je za sve nas najbolja moguća solucija, rekao je prije odlaska u Englesku Zoran Mamić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo se danas u jutarnjim satima zaputio prema Londonu, Zoran Mamić poveo je svoju momčad na prvi dvoboj osmine finala Europske lige. Hrvatski prvak u sutrašnjoj utakmici (21.00) na raspolaganju neće imati ozlijeđene Sadegha Moharramija i Joška Gvardiola. Zagrepčani su u ovom dvoboju nisu favoriti, na drugoj strani im je ponajbolja momčad engleske Premier lige...

- Ma ne razmišljamo o tome, želimo odigrati što bolju utakmicu, pokazati se u najboljem svjetlu. Mi bez obzira na suparnika želimo dobar rezultat, tamo idemo pobijediti. 

Tottenham je u sjajnoj formi, u posljednje četiri utakmice imaju sve četiri pobjede, ali i 13 postignutih golova...

- Teško nam je pričati o Premier ligi i nivou suparnika s kojima su igrali, pitanje je koliko su te utakmice bile izazovne za Tottenham. No, činjenica je da pobjeđuju, zabijaju puno golova, ali mi imamo svoje ideje i ciljeve, želimo dobar rezultat. Dinamo uvijek ide na pobjedu, ali nešto će se pitati i suparnika. Morat ćemo se možda i malo adaptirati na domaćina.

Očekivano, prema Londonu nije poletio Joško Gvardiol...

- Njegova ozljeda nam nije dobro sjela, ali time se ne opterećujemo, imamo druge igrače koji ga mogu dostojno zamijeniti - završio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DenisKešić 10.03.2021.

    sretno dinamu , a ti slobodno istruni u zattvoru .. da je pravne države nebi se smijuljio ovako

  • 10.03.2021.

    Tisuce srca sad za vas kuca!!!

  • franco2 10.03.2021.

    Zoki gospodin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare