To je to što me zanima!

Mamić potvrdio: Bivši kapetan Hajduka Lima stiže u Dinamo!

Evo vam ekskluziva. U Dinamo stiže Ruben Lima, rekao je Mamić, a na pitanje je li to onaj Lima iz Hajduka, Zdravko je u svom stilu odgovorio: "Ne, onaj iz Portugala"
Vidi originalni članak

Nakon utakmice protiv Fole Esch izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić rekao nam je kako će "modri" dobiti pojačanje. 

- Evo vam ekskluziva. U Dinamo stiže Ruben Lima - rekao je Mamić, a na pitanje je li to onaj Lima iz Hajduka, Zdravko je u svom stilu odgovorio:

- Ne, onaj iz Portugala.

Ruben Lima u posljednjoj utakmici za "bile" bio je kapetan Hajduka. Može igrati lijevog beka ili defenzivnog veznjaka. U Hajduk je stigao 2011. godine. Otišao je kao slobodan igrač i sad bi se mogao pridružiti "modrima".

Idi na 24sata

Komentari 113

  • fenjeri 24.07.2013.

    Poštovani, molimo Vas da pišete s isključenim Caps Lockom kao i svi ostali korisnici na portalu. LP, Admin

  • st_dišpet 24.07.2013.

    Ako je ovo istina onda je Lima najveća izdajica u povijesti Hajduka! Sad će me neko napast da kako mogu to govorit o bivšem igraču Hajduka koji se borija u bilom dresu kva kva kva.. Nebi mu ništa zamirija, čak bi i podrža njegov potez da nastavi karijeru u Dinamu ali nakon one izjave da nebi igra više u nijednom Hrvatskom klubu jer to nebi bilo korektno prema Torcidi tj. navijačima i sad čitan ovo i nadan se da to nije istina jer to je nož u leđa svim Hajdukovim navijačima! Ovo nisan napisa zato jer ide u Dinamo, isto bi napisa da ide u Osijek, Rijeku ili bilo koji klub iz HNL-a

  • Gunner_10 24.07.2013.

    Priželjkivao sam Strinića, ali ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare