To je to što me zanima!

Maminjo u svom stilu: Pregazit ćemo Maribor kao plitak potok

Što bi bilo da ispadnemo? Pa to bi bio potres neviđenih razmjera. Potres kakav bi preživjeli samo najhrabriji, u svom stilu rekao je izvršni predsjednik Dinama Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo se oprostio od Milana Badelja u klupskom restoranu na prigodnom domjenku. Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poklonio je Badelju uokvireni dres s brojem 187, brojem utakmica Milana Badelja u Dinamovom dresu.

- Nismo sretni što Badelj odlazi. Ali sretni smo što se prostor otvara našem mladom Mateu Kovačiću. On će biti naš novi Badelj - rekao je Zdravko Mamić na domjenku.

A prava "akcija" odvijala se nakon domjenka. Mamić niti ne pomišlja na ispadanje od Maribora u 4. pretkolu Lige prvaka.

- Što bi bilo da ispadnemo? Pa to bi bio potres neviđenih razmjera. Potres kakav bi preživjeli samo najhrabriji. Ali ne bojim se - rekao je Mamić i nastavio:

- Gledao sam snimku prve utakmice protiv Maribora. Bio sam impresioniran. Pregazit ćemo Maribor kao plitak potok. Tek nakon te snimke shvatio sam koliko smo bolji - kaže Mamić.

- Tamo nas čeka "pakao". Sigurno će na stadion ugurati duplo više ljudi nego što stanu - kazao je Mamić i osvrnuo se na pojačanja:

- Nećemo dovoditi nikoga. Pojačanja ćemo dovesti na zimu. Tad ne možemo pogriješiti - završio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 280

  • MrSvinja 25.08.2012.

    Mamića za vođu Boysa!

  • MALA RAJA 25.08.2012.

    Svaka cast maminjo, da te nema trebaloo bi te izmisliti!!! Bio on ovakav ili onakav da je svakom klubu jedan"Mamic" ne bi nam liga bila ovako jadna

  • MladenBlazevic 25.08.2012.

    da bog da ispao iz lige prvaka,pa da shvatis kakvog majmuna od trenera imas,njemu ne treba klasnic(kretenizam desetljeca)

Komentiraj...
Vidi sve komentare