To je to što me zanima!

Mamić: 'Previše pametovanja'; Scoria: 'Bod osvojili vrlo teško'

Zoran Mamić, trener Dinama, nakon remija u Koprivnici kod Slavena nema razloga za optimizam uoči Celtica. Elvis Scoria je rekao kako su bod osvojili teškom mukom
Vidi originalni članak

Dinamo je neslavno završio pripremu za gostovanje na Celtic Parku u Europskoj ligi u četvrtak. Tvrdoglavi Slaven Belupo otkinuo je dva boda prvaku i Zoranu Mamiću zadao još glavobolja.

- Borbena utakmica u kojoj je Slaven je bio dobar, fanatično se borio i zasluženo je osvojio bod. Mi smo imali problema u protoku lopte, teren nije bio dobar, ali čestitam Slavenu - rekao je trener pa dodao:

- Igrali smo u trećoj brzini. Nije problem bio u pristupu, nego možda u tome što smo previše pametovali na terenu.

Jesu li nedavna izdanja 'modrih' razlog za brigu pred Celtic?

- Sigurno da su današnja i utakmica protiv Ponikvi upozorenja. Nemam osjećaj da se nešto promijenilo u pristupu igrača, radi se izvrsno, ali moramo biti oprezni. Vrag nikad ne spava.

'Nije lako uzeti bod europskom Dinamu'

- Imali smo ideju ovako odigrati. Zadnjih 15 minuta malo smo se povukli, ali kad god smo došli blizu Dinamova gola, osjećala se opasnost. Trčali smo, trudili se... - zadovoljan je bio Slavenov trener Elvis Scoria.

- Nije lako uzeti bod europskom Dinamu. Nije ovo bod osvojen sretno, ovo je bod koji smo osvojili teškom mukom i velika injekcija samopouzdanja za nas - istaknuo je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • deniduic 28.09.2014.

    Idemo se usredotočiti na celtic i ne se osramotiti nije celtic jak ko što je bio prije dvije tri sezone Dinamoooooooooooooo.

  • user_130912 28.09.2014.

    katastrofa od igre dinama.onaj čop nezna loptu točno dodat,a "stručnjak"mamić ga uporno drži u momčadi ko da mu je sin.bilo koji igrač umjesto njega bio bi dobitak za momčad .mašado davi igru sporošću.ako je henrikez for onda tamo treba i igrati ,a ne ga gurati na bok.umjesto čopa trebao je igrati wilson,a ako se brozovića odmaralo (ne znam od čega) trebao je igrati ćorić,a ne mašado.taktika čista katastrofa.

  • strmi007 28.09.2014.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare