To je to što me zanima!

Mamić profi: Idi u Varaždin brinuti se o ženi i djeci

Zdravko Mamić ljut je jer smatra da je jedini u klubu po cijele dane, dok ostali dolaze samo po plaću i odmah odlaze na svoju stranu
Vidi originalni članak

Zar je samo meni stalo do Dinamovih rezultata, pitao se Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić u petak oko podneva. Potom je nastavio:
- Ne bih ja ni bio ovdje i s vama razgovarao da je netko drugi u klubu. Ali svi imaju dva slobodna dana. Nema nikoga - kaže Mamić. Dok u mnogim drugim klubovima  igrači gotovo cijele dane provode zajedno, nakon treninga idu na zajedničke ručkove i večere, u Dinamu nakon treninga igrači sjedaju u automobile i svatko na svoju stranu. Trener Ivanković češće je u Varaždinu, gdje ima kafić, prijatelje, obitelj, nego u Maksimiru. No svi oni ne zaborave doći po plaću. Sve to jako ljuti Zdravka Mamića, koji u Maksimir dođe rano ujutro, a klupske prostorije napušta kasno navečer. U subotu ujutro stigao je u klub, a na vratima koja vode prema novinarskoj loži naletio je na Branka Ivankovića.
- Idi u Varaždin brinuti se o ženi i djeci - prigovorio je Mamić treneru. Ivanković nije ništa odgovorio. Spustio je glavu, nasmijao se i skinuo jaknu. Primjerice, u Mladosti igrači su često zajedno.
- Evo, ujutro smo imali rasplivavanje, pa svi na ručak, navečer opet trening. Čitav dan sam u klubu - kaže Fran Paškvalin, vaterpolist Mladosti.Tako stvari funkcioniraju u mnogim klubovima. Ne i u Dinamu, što, s razlogom, ljuti Mamića.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • funkyboy 22.11.2008.

    Maminjo ima pravo 100 % !!!!! U jeku sezone i još u danima kada im baš i nejde ništa od noge oni kidnu i nikome ništa,mislim da to stvarno nije u redu.Pa ja bi za ovakvu lovu kakvu dobivaju oni ,a isto mislim da i vi dragi forumaši treniral,pumpal miške,trčal i vježbal ko avion.E što ja nisam bio te sreće pokazao bi vama funky svoga boga kako se to radi ;-) !!!!!

  • crespo1607 22.11.2008.

    idi ti mamicu i sve ce stimati onda u dinamu------ti si uzrok tome,naravno i tvoj brat

  • 1mate 22.11.2008.

    pa mogli bi barem pogledat neku utakmicu iz lige pet skupa pa da nauce nesto mozda ako nece radit ,a dva dana za profesionalce u sred sezone ne postoji nikuda u svijetu pitajte ljude koji igraju vani zat je liga u k.... i ne moze se dalje ovako ja sam uvijek bio za Mamica i covjek zna sto radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare