To je to što me zanima!

Mamić pronašao 'ubojicu': Kežman umjesto Mandže?

Kežman je ove sezone sedam puta nastupio za PSG. Tek je u nedjeljnoj utakmci protiv Boulogne odigrao cijelu utakmicu i odmah je zabio gol
Vidi originalni članak

Marijo Mandžukić u slijedećem prijelaznom roku gotovo sigurno odlazi iz Dinama, a Zdravko Mamić i ekipa već su mu našli zamjenu zvučnog imena! Od ljeta bi u Maksimiru trebao igrati Srbin Mateja Kežman (30), pišu Sportske novosti! Kežmana su navodno čelnici 'modrih' htjeli angažirati već prošlo ljeto. Srpski izvori govore kako je Kežman silno nezadovoljan u PSG-u i nema ništa protiv dolaska u metropolu. Ako se transfer ostvari bit će zanimljiva reakcija Dinamovih navijača. Kežman je ove sezone sedam puta nastupio za PSG, a tek je u nedjeljnoj utakmci protiv Boulogne odigrao cijelu utakmicu i odmah je zabio gol. Poznato je kako 'modri' traže Killera, a to Batman svakako jest, no činjenica je i kako je već 'u godinama', pa sve pomalo sliči na priču o 'perverznom' pojačanju Papadopulosu.

KEŽMANOVA KARIJERA
Ovaj 179 cm viskoki Srbin karijeru je počeo u Partizanu, a u sezoni 99/00 zabio je čak 35 golova, nakon čega se za 14 milijuna eura prodao u PSV. U Nizozemskoj je proveo četiri godine, i u 136 nastupa postigao je nevjerojatnih 129 golova. Potom ga je kupio Chelsea za 7,5 milijuna eura, no tamo se nije naigrao. Samo 41 nastup i sedam golova. Sezonu je proveo i u Atletico Madridu, a i tamo je bio precizan, i to 10 puta. Slijedile su dvije sezone u turskom Fenerbahčeu gdje je zabio 30 golova u 69 nastupa. Ptica selica se nije skrasila ni u Parizu, već je na kratko otišao u Zenit, a onda se vratio u Francusku. U karijeri je osvojio 'brdo' momčadskih i indvidualnih nagrada, od naslova engleskog prvaka, do onog u Turskoj i Nizozemskoj. Ukupno su klubovi za njega isplatili čak 41,2 milijuna eura. Za reprezentaciju je igrao 49 puta i zabio je 17 golova.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • onaj 28.03.2010.

    Jebeš Srbina koji nema bar 180cm :)))))

  • st1986 28.03.2010.

    Najhrvatskiji i najkatolickiji hrvatski klub rece Zdravko. Ideš!!!!

  • Windir 28.03.2010.

    al zasto uvijek dinamo kupuje propale starce umjesto da se da prilika mladima? sad ih barem ima dovoljno kvalitetnih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare