To je to što me zanima!

Mamić: U Koprivnici sam imao svoj trenerski debi u Dinamu...

Gust nam je raspored, ritam na koji smo naviknuli, bez odmora ulazimo u ovu utakmicu. Idemo potvrditi dobru formu, uzeti tri boda. Slaven je u naletu, ima dvije pobjede u gostima zaredom, rekao je Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo u nedjelju od 15 sati gostuje kod Slaven Belupa u Koprivnici. Kad su prvi put igrali ove sezone, završilo je 3-3, bila je to odlična utakmica u Maksimiru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vodio je Belupo 1-0, Dinamo 2-1 i 3-2, a gosti su na kraju uzeli veliki bod.

- Gust nam je raspored, ritam na koji smo naviknuli, bez odmora ulazimo u ovu utakmicu. Idemo potvrditi dobru formu, uzeti tri boda. Slaven je u naletu, ima dvije pobjede u gostima zaredom. Protiv nas u Maksimiru su odigrali odličnu utakmicu - rekao je Zoran Mamić i nastavio:

- Trebamo respektirati Slaven, ali biti svjesni svoje snage, ali obaveze koju nosi Dinamo kao i klub i publika, naši navijači, jednostavno ne dozvoljavaju ništa osim pobjede. 

Zoran Mamić je trenerski debi imao baš u Koprivnici.

- Da, kad sam prvi put privremeno bio trener Dinama, vodio sam tri utakmice. Prva je bila baš u Koprivnici, bila je uspješna. Neka bude i ova - kaže trener Dinama.

Problema s ozljedama uoči utakmice nema. Zagrepčani bi trebali biti ui ponajboljem sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.12.2020.

    Nakon selendri kao kaj su Moskva, Rotterdam i tam nekakve zabiti po Austriji, dinamovci budu konačno vidli kaj je velegrad znan još kao Koprivnica

  • DinamoHercegBosna 05.12.2020.

    Zoki će s ovim Dinamom napraviti velike stvari na proljeće! 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare