To je to što me zanima!

Rezervirani 'modri' srušili goste u 8 minuta: Zabili Petko i Ademi

Nije Dinamo previše prijetio golu Ivana Filipovića u prvih sat vremena, ali ulaskom Petkovića i Ivanušeca malo su se probudili. Tako su poveli s 11 metara, a Ademi je potvrdio polufinale
Vidi originalni članak

Nije to bila vrhunska partija Dinama, ali bila je dovoljna za pobjedu protiv gostiju iz Koprivnice. 'Modri' su u četvrtfinalnom ogledu na stadionu Maksimir pobijedili Slaven Belupo sa 2-0, a golove su zabili Bruno Petković (70-11m) i Arijan Ademi (77).

KOMENTAR Dinamo proigrao tek ulaskom Petkovića, a pričuve u ovakvim dvobojima moraju pružiti više

Bila je to repriza njihova nedjeljnog ogleda kada je Dinamo na istom stadionu slavio sa 3-0. Momčad iz Koprivnice se u obje utakmice dobro držala u prvom poluvremenu, no Dinamo je u nastavku slomio suparnika.

Hrvatski prvak se mučio u prvom dijelu, premda je bio bolja momčad nije uspio probiti čvrste "farmaceute". Slaven Belupo se odlično branio, a prema naprijed nije pokazivao previše ambicije. No, 'modri' su u nastavku pojačali pritisak i u 70. minuti su stigli do prednosti golom Brune Petkovića iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Karlo Lulić igravši rukom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u sedam minuta kasnije. Petković je ušao u kazneni prostor i odlično pucao, Filipović je obranio, no kapetan Dinama je odbijanac pospremio u mrežu. Također, plasman dalje je izborila i Rijeka pobjedom na gostovanu kod Osijeka (2-1).

U preostala dva susreta četvrtfinala sastaju se Gorica - Hajduk (16. ožujka) i Oriolik - Istra 1961 (17. ožujka), a parovi polufinala se odlučuju ždrijebom.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • oldtimer52 03.03.2021.

    Glupo je komentirati komentare koj nisu nikad bili na stadionu u Maksimiru......ako Rijeka dobila faforizirani Osijek da li je to trebao dobiti i Saven belupu u Zagrebu protiv momčadi koja je u samom vrho evropskog nogometa i hrani iz svojih rezultate uličare i site uljezi koji neznaju kojiko im klubovi dobijaju iz Dinamovih rezultata..jebi ga balkan ostaje balkan....

  • crno... 03.03.2021.

    potplacena utakmica modri morali dobit ....

  • stringerx 03.03.2021.

    šteta bas sam navijao da ih belupo izbaci opet mami boysi imali srecu

Komentiraj...
Vidi sve komentare