To je to što me zanima!

Mamić: Varaždin pravi nered, važniji nam je od Tottenhama

Najveća moguća važnost je utakmica u Varaždinu. Usudio bih se reći i važnija nego Tottenham jer to je platforma iz koje dolaze takve utakmice protiv Tottenhama i moramo biti pravi i fokusirani, rekao je trener Dinama
Vidi originalni članak

Dinamo u nedjelju od 15 sati gostuje kod Varaždina u okviru 25. kola HNL-a. 'Modri' na neugodno gostovanje stižu nakon poraza od Tottenhama (2-0) u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci nakon Tottenhama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zoran Mamić sada je fokus prebacio isključivo na zbivanja u domaćem prvenstvu gdje vodi ljutu bitku s Osijekom za naslov prvaka.

- Najveća moguća važnost je utakmica u Varaždinu. Usudio bih se reći i važnija nego Tottenham jer to je platforma iz koje dolaze takve utakmice protiv Tottenhama i moramo biti pravi i fokusirani. Varaždin je puno nereda napravio velikim ekipama. Hajduku, Rijeci i Osijeku. Tako da trebamo biti vrlo oprezni - rekao je Mamić u najavi dvoboja pa dodao:

- Ne bih rekao da je u Londonu bilo emocionalno pražnjenje. To neće i ne bi smio biti problem. Svjesni smo važnosti utakmice i trenutka, jednostavno za Dinamo je godinama nakon europskih iskušenja uvijek isto pitanje: kako se fokusirati? Dinamo to uspijeva, nema alternative. Moramo biti fokusirani na hrvatsko prvenstvo.

Varaždin je ove sezone napravio problema većim ekipama i uvijek je nezahvalan protivnik za otići na gostovanje. Trenutno se nalazi na osmoj poziciji, u grčevitoj borbi za ostanak u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

- Imaju razigranu ekipu, ne igraju isključivo defanzivni nogomet. Rade fantastično dobro tranziciju, dobro izlaze. Imaju i pojedince koji mogu napraviti nereda. Ako protivnik nije na maksimalnom nivou i jednako tako angažiran kao Varaždin, onda može biti problema. Zato mi moramo energijom biti na istom nivou kao i oni i onda će naša kvaliteta doći do izražaja.

Ademi je dobio udarac u Londonu, no većih problema za Dinamo ne bi trebalo biti.

- Vidjet ćemo, svi su u pogonu osim Joška, Moharramija i Milića. Vidjet ćemo još kakvo će biti stanje do utakmice - zaključio je trener Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 13.03.2021.

    da bog da izgubio spadalo jedno lopovsko

  • Ne molat! 13.03.2021.

    Bolje da ni ne igrate sa Tottenhamom potpišite kapitulaciju i mirna bosna!

  • POTPEC 13.03.2021.

    Zna Maminjo koliko bi košta poraz od Varaždina.  Možda puno, a možda ništa...Ali vragu nije virovat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare