Obavijesti

Sport

Komentari 55

Mamić: Varaždin pravi nered, važniji nam je od Tottenhama

Mamić: Varaždin pravi nered, važniji nam je od Tottenhama

Najveća moguća važnost je utakmica u Varaždinu. Usudio bih se reći i važnija nego Tottenham jer to je platforma iz koje dolaze takve utakmice protiv Tottenhama i moramo biti pravi i fokusirani, rekao je trener Dinama

VIDEO

Dinamo u nedjelju od 15 sati gostuje kod Varaždina u okviru 25. kola HNL-a. 'Modri' na neugodno gostovanje stižu nakon poraza od Tottenhama (2-0) u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci nakon Tottenhama

Pokretanje videa...

Dinamovci nakon Tottenhama 04:46

Zoran Mamić sada je fokus prebacio isključivo na zbivanja u domaćem prvenstvu gdje vodi ljutu bitku s Osijekom za naslov prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Najveća moguća važnost je utakmica u Varaždinu. Usudio bih se reći i važnija nego Tottenham jer to je platforma iz koje dolaze takve utakmice protiv Tottenhama i moramo biti pravi i fokusirani. Varaždin je puno nereda napravio velikim ekipama. Hajduku, Rijeci i Osijeku. Tako da trebamo biti vrlo oprezni - rekao je Mamić u najavi dvoboja pa dodao:

- Ne bih rekao da je u Londonu bilo emocionalno pražnjenje. To neće i ne bi smio biti problem. Svjesni smo važnosti utakmice i trenutka, jednostavno za Dinamo je godinama nakon europskih iskušenja uvijek isto pitanje: kako se fokusirati? Dinamo to uspijeva, nema alternative. Moramo biti fokusirani na hrvatsko prvenstvo.

Varaždin je ove sezone napravio problema većim ekipama i uvijek je nezahvalan protivnik za otići na gostovanje. Trenutno se nalazi na osmoj poziciji, u grčevitoj borbi za ostanak u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

- Imaju razigranu ekipu, ne igraju isključivo defanzivni nogomet. Rade fantastično dobro tranziciju, dobro izlaze. Imaju i pojedince koji mogu napraviti nereda. Ako protivnik nije na maksimalnom nivou i jednako tako angažiran kao Varaždin, onda može biti problema. Zato mi moramo energijom biti na istom nivou kao i oni i onda će naša kvaliteta doći do izražaja.

Osmina finala Europa lige, Tottenham - GNK Dinamo

Ademi je dobio udarac u Londonu, no većih problema za Dinamo ne bi trebalo biti.

- Vidjet ćemo, svi su u pogonu osim Joška, Moharramija i Milića. Vidjet ćemo još kakvo će biti stanje do utakmice - zaključio je trener Dinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova