To je to što me zanima!

'Mamića smo tužili povjereniku Uefe, a Dinamu želimo LP...'

'O problemima s klubom, ali prije svega o problemima s institucijama javne vlasti koje pokrivaju nezakonitosti u klubu obavijestili smo europskog povjerenika Fülea'
Vidi originalni članak

Inicijativa Zajedno za Dinamo na čelu s vođama glavnih navijačkih skupina Bad Blue Boysa izdalo je priopćenje uoči utakmice trećeg pretkola Lige prvaka s Helsinkijem. 'Modrima' su poželjeli plasman u Ligu prvaka, no kao i svaki put dosad ukazali su u nezakonitosti u tijelima kluba.

Problematiku su približili u Uefinom povjereniku Stefanu Füleu.

¨O problemima s klubom, ali prije svega o problemima s institucijama javne vlasti koje pokrivaju nezakonitosti u klubu (od Grada Zagreba do Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa), obavijestili smo i europskog povjerenika Stefana Fülea. Iz njegovog ureda stigla su uvjeravanja da Komisija svaki ovakav incident shvaća vrlo ozbiljno te da su vladavina prava i borba protiv korupcije temeljna načela Europske unije. S obzirom da se radi o dužnosniku EU zaduženom za primanje Hrvatske u članstvo, vjerujemo u poruku njegovog ureda..."

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Nisam Taj 04.08.2011.

    Zar vi forumasi koji sjedite kuci u foteljama i pratite Dinamo samo preko kladara ne shvacate da Dinamo ne radi legitimno sa zakonom i da Mamic uzima velike pare preko njega na nezakonit nacin. Zar vam je toliko bitno da Dinamo bude prvi a razlozi vas ne zanimaju? Vi ste dokaz koliko je duboko ova zemlja u mitu i korupciji kad ne zelite da se radi po zakonima nego samo po rijeci jednog covjeka koji izvlaci ogromne novce iz kluba ali mu osigurava 1. mjesto u HNL-u igrama i igricama. Zdravko Mamic nije Dinamo niti je Dinamo Zdravko Mamic,on nije ulozio novce u ovaj klub i kupio ga pa zasto bi jedini imao korist od njega.Zdravko Mamic je prvenstveno menađer koji sa svojim igracima ima poluropske ugovore i pitajte Eduarda sta misli o njemu nakon odlaska a uskoro ce i Modric dici ruku kad dobije veci ugovor pa pola bude morao dati Mamicu s kojim vise nista nema.Ne zelim raspravljati s vama ali Hajduk vuce prave poteze sto ce se viditi kroz par godina a sad ne jer nam je standard nizak ali cim standard skoci jedan covjek(Mamic) ne moze protiv vojske ulagaca u svoj klub,Real,Barcelona,United su vam ociti primjeri a Mamic nije Ambramovic da ulaze a ne gleda dobit. Grijesite debelo u procjenama jer gledate sadasnjost a ne buducnost,ne vidite niti da najvjerniji navijaci nemaju pravo glasa u svom klubu vec imaju pravo samo kupit ulaznicu i vikat Dinamo,to je sve sto smiju na Maximiru,e pa dosta samovolje pojedinaca u ovoj drzavi !!!

  • Mučko_đubre_1 04.08.2011.

    Mučka đubrad = )

  • zxr750 04.08.2011.

    ma vi tzv.samonazvani BBB,obicna ste sramota za hr nogomet i hrvatsku kao naciju..kamo god idete,sama sranja od vas..od kad vas nema na stadionu,vidi čuda,opet dolaze obitelji,roditelji s djecom na stadione..a vas ako nije niko imao za vodit na utakmice,nemojte tjerat sa stadiona one ljude,koji vole svoju djecu..kao prvo..kao drugo..vidi čuda,da vam spomenem jos jednom da ste sramota..huligani i nist koristi..da se kroz dan naradite ko normalni ljudi,nebi vam palo na pamet divljanje..da ste zaradili koju kunu svojim znojem,nebi vam padalo na pamet unistavati tuđu imovinu(stadion)..i da niste huligani i nist koristi,bili bi ljudi..ovako..manite se iz dinama,i frustracije rjesavajte drugdje,u šumi npr..di niko nece vidjeti kakva ste sramota..zivio mamić,zivjeli normalni ljudi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare