To je to što me zanima!

Mamićevi milijuni za Nikolu Kalinića i Antu Rukavinu?

U Hajduku se ne uzbuđuju zbog navodne ponude od sedam milijuna eura, koliko je Zdravko Mamić spreman platiti za Nikolu Kalinića i Antu Rukavinu
Vidi originalni članak

Uopće ne razmišljamo o tome, kratko nam je rekao sportski direktor Tomo Erceg, a Ante Rukavina izjavio je kako više nikad u životu neće dati intervju, tako da će javnost ostati uskraćena za njegovu reakciju. Nikola Kalinić samo se nasmijao kad je čuo za “Mamićeve milijune”.
- Pa zar takve nebuloze uopće treba komentirati - začudio se Kalinić, kojemu su prijatelji sugerirali da poruči Mamiću kako nema tog novca za koji bi prešao u Maksimir.
U Hajduku su više fokusirani na zadnju utakmicu u Varažinu, kojom bi mogli “spasiti sezonu”. No u Varaždinu će istrčati bez kartoniranog Florina Cernata i ozlijeđenog Nikole Kalinića.
U jesenskom dijelu Kalinić i Cernat zajedno su postigli 26 od 46 golova te imali 12 od 31 asistencije. Kalinić je najbolji klupski strijelac s 21 golom, a Cernat najbolji asistent s deset asistencija.Hajdukove čelnike od navodne Mamićeve ponude i nabacivanja milijunima više brine kako do bodova bez ubojitog dvojca.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • missruki 04.12.2007.

    Ruki,nemoj u taj klub

  • Hacker-ri 04.12.2007.

    kupit ce obojicu pa ce ko ostala ekipa na klupu !

  • mistok 04.12.2007.

    oze trampa balaban za rukia. Ovakav ruki je neusporedivo bolji od balabana !!!!!!! Kalinic je preveliki Hajdukovac i nebi ga se trebalo mamiti u dinamo. S druge strane nikada u Dinamu nebi imao dobru atmosferu. Ruki moze, on je buducnost, veca nego kalinic. Ruki- mandzukic-tadic. Dinamo bi mogao konacno sa svom trojicom zamijeniti dudu-a. A hajduk se neopterecuje, pitam se pitam kada opet dodneka tuzbica i kada dode racun za struju, i kad hajduke ostane bez europe, ode kalinic za 5milja u sampdoriu, bute vidli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare