To je to što me zanima!

Mamići pratili pobjedu 'lokosa': Mesarić i Chago za tri boda...

'Lokosi' su imali dominaciju protiv Zadrana, ali mreže su mirovale sve od 42. minute kada je zabio Mesarić. U nastavku utakmice prelijep gol za 2-0 zabio je Chago
Vidi originalni članak

Nakon poraza u prošlom kolu od Dinama, nogometaši Lokomotive vratili su se na pobjednički 'kolosijek'. U 7. kolu Prve HNL na Maksimiru su pobijedili Zadar 2-0 i tako opet preuzeli vrh prvenstvene ljestvice.

'Lokosi' su imali dominaciju protiv Zadrana, ali mreže su mirovale sve do 42. minute kada nakon udarca iz kuta prvo puca Barbarić, ali njemu brani Matković. Lopta se odbila pred Mesarića koji loptu posprema u mrežu za vodstvo domaćina 1-0.

Pitanje pobjednika riješeno je u 56. minuti nakon što su Zadrani izgubili loptu na 30-ak metara od gola. Chago se sjurio prema golu Zadrana i onda s 10-ak metara zakucao loptu pod prečku za 2-0. 

U samoj završnici utakmice Zadar je preko Begonje mogao smanjiti prednost domaćina, ali udarac je išao točno u blok.

- Moram priznat da prvih 26 minuta nismo postojali na terenu. Tek smo onda ušli u utakmicu. Zasluženo smo pobijedili. Utakmica nije bila kvalitetna, ali bitno da smo pobijedili, da utakmicu protiv Hajduka možemo spremiti u miru - rekao je trener 'lokosa' Tomislav Ivković.

- Čestitao bih Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. Bili su bolji za ta dva gola, a to su bila naša dva poklona - rekao je trener Zadra Ferdo Milin.

Lokomotiva je nakon nepotpunog sedmog kola vodeća sa 15 bodova, dok je Zadar na šestom mjestu sa sedam bodova.

Pobjedu 'lokosa' gledali su i predstavnici Dinama Zdravko i Zoran Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Dino_Tovar 24.08.2013.

    Svaka čast lokosima,za razliku od Mamičevih lažnih zvijezda oni stvarno uznoje svoj dres.

  • MrAab11 24.08.2013.

    al zasto mamici moraju biti u naslovu ??? zato ste i novine za 4 kune ...

  • GARFILD 24.08.2013.

    Ekipe iz metropole se smjenjuju na vrhu tablice. Bravo Lokosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare