To je to što me zanima!

Man. City razbio Arsenal, Eduardu samo 13 minuta

Nogometaši londonskog Arsenala došli su u goste Manchester Cityu. Čekao ih je osvetnički raspoložen bivši suigrač, Emmanuel Adebayor...
Vidi originalni članak

U 5. kolu Premier lige Arsenal je u gostima doživio težak poraz. Izgubili su od Manchester Citya 4:2. U 20. minuti susreta Almunija je morao po loptu u mrežu. Zabio je Micah Richards. Arsenal je izjednačio preko Van Persija, ali to je od 'topnika' bilo to tu večer. Craig Bellamy je zabio za 2-1, a na svoje je došao i Emmanuel Adebayor, bivši igrač Arsenala koji je u City prešao ovo ljeto. Zabio je Togoanski napadač za 3-1, ali način na koji je proslavio gol zaista ne priliči pravom sportašu. Došao je provocirati Arsenalove navijače iza gola, ali to nije bilo sve od njega. Cijelu je utakmicu igrao jako oštro i čudo je kako nije prije isključen. Wright Phillips je zabio za 4-1, a poraz je samo ublažio Rosicky i postavio konačnih 4-2. Cityju je ovo četvrta pobjeda u isto toliko nastupa u Premiershipu, a i Adebayor je skupio jednak broj golova za novi klub.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_40362 12.09.2009.

    Pa šta ako dudu nije igrao duže? Mislim ako igraćima ide sve dobro kao što smo vidjeli da ide. Zašto onad mjenjati igraće prije reda. A danski igrać nicklas benther je odigrao sasvim dobro. Iako je dudu naš igrać opet nebi bilo pravedno prema ostalim igraćima da ih wenger vadi van nakon briljantne utakmice.

  • forza barca 12.09.2009.

    ovaj wenger mi diže živce više.....stavi edurda 10 min i očekuje da zabije gol a onaj bentner nebi moga ni u hnl-u igrat!!!

  • Puno Dajem Vladi 12.09.2009.

    eduardo 13 minuti od mogućih 90 a onaj antitalent bernder koji je danska kopija josipa tadića igra cilu utakminu,wengeru promisli glavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare