To je to što me zanima!

Man City sprema 140 mil. funti za Gerrarda i Torresa

Izdašna ponuda bogatih šeika mogla bi spasiti Liverpool koji grca u dugovima. Ukoliko Redsi ne izbore LP Gerrard i Torres bi mogli napustiti klub
Vidi originalni članak

News of the World piše da će Manchester City u ljetnim mjesecima prijelaznog roka nogometaša posegnuti za Liverpoolovim adutima Stevenom Gerrardom i Fernandom Torresom. Za taj posao navodno spremaju 140 milijuna funti. Optimizam da će se transfer i ostvariti čelni ljudi bogatog kluba iz Manchestera temelje na činjenici kako sastavu Rafaela Beniteza ove sezone ne ide po planovima. Ukoliko se klub s Anfielda ne uspije ugurati među četiri najbolje momčadi Premiershipa i tako izboriti Ligu prvaka, navodi se, visoka ponuda mogla bi slomiti čelnike kluba koji grca u dugovima. Gerrard je već jednom bio na izlaznim vratima kluba u kojem je za prvu momčad debitirao 1998. godine. Trebao je 2005. godine po prvi puta u karijeri promijeniti sredinu i potpisati za Chelsea, međutim, do transfera u konačnici nije došlo. Što se španjolskog strijelca tiče, u Cityju računaju da bi povećanje plaće s 95.000 funti tjedno na 140.000 bilo dovoljno primamljivo za promjenu sredine. Naravno, sve to ukoliko sastav kojeg vodi Roberto Mancini izbori prestižnu Ligu prvaka, a Liverpool ostane praznih ruku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Florida 21.02.2010.

    ma ovi u cityu nisu normalni... nebi dao tolike pare za njih da su pozlaceni. To je preprevise aj prije par godina mozda i da al sad su svako malo ozljedjeni obojica pa mi je to bacanje para. bolje da odu u brazil i argentinu po kojeg igraca pa dovezu avion igraca pa valjda ce koji valjat i sve za te pare.

  • Pinturicchio 21.02.2010.

    ako im ponude te pare , bilo bi im bolje da prihvate , u velikoj su krizi i s ovim bi se totalno izvukli

  • Big Smoke 21.02.2010.

    @florida,man city nije klub koji stvara igrače,oni samo znaju kupovat igrače po abnormalnoj cifri

Komentiraj...
Vidi sve komentare