To je to što me zanima!

Man. United jedva: Petoligaš im je u 90. uzdrmao prečku!

Engleski petoligaš Crawley Town ozbiljno je na Old Traffordu namučio Manchester United u osmini finala FA Cupa. United se izvukao i golom Browna prošao je dalje...
Vidi originalni članak

Iako je Alex Ferguson na dvoboj 4. kola FA Cupa na Old Traffordu izveo rezervnu momčad, nema baš opravdanja za "mučenje" kakvo su navijači "crvenih vragova" morali gledati. Unitedova "druga" momčad očito nije ozbiljno shvatila najveće iznenađenje u ovosezonskom izdanju FA Cupa. Na koncu su domaći ipak slavili nakon sjajnog dodavanja Darrona Gibsona i gola Wesa Browna u 28. minuti.

Uveo je Ferguson u drugom poluvremenu Waynea Rooneyja, ali više nije bilo golova u Crawleyjevoj mreži. Manchester je opasno živio jer gosti su bili bolji i imali su nekoliko solidnih prilika. U sudačkoj nadoknadi pogodili su i prečku. No ovogodišnja bajka za mali klub iz West Sussexa završila je posljednjim sudačkim zviždukoma.

Plasman u četvrtfinale izborili su i Stoke City koji je s 3-0 bio bolji od trećeligaša Brightona, te Birmingham koji je istim rezultatom svladao Sheffield Wednesday, također člana trećeg razreda engleskog nogometa.

FA Cup, osmina finala:

Manchester United – Crawley Town 1-0 (Brown 28)

Birmingham – Sheffield Wednesday 3-0 (Beausejour 6, Martins 12, Murphy 53)

Stoke – Brighton 3-0 (Carew 14, Walters 22, Shawcross 43)

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_79965 20.02.2011.

    veliki man utd nemoze nakantat petoligasa a ka oni bi mogli dobit prvenstvo ako e iko gleda kako arsenal igra svake utk u lizi vidili bi da oni zasluzuju osvojiti ligu

  • holsten 20.02.2011.

    kod nas u 5. ligi nemaju ni za kopacke a ovima The Sun sponzor na dresu...

  • Plafon 19.02.2011.

    tipicno united..jedva su potrosili 3 kalorije i opet pobjedili nezasluzeno.Jbg. Ma ti petoligasi u Engelskoj bi satrali i hajduka i dinama hahahah :D (nisan ironican). Toliko o nasoj ligi xD..Sva srica nam je reprezentacija odlicna ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare