To je to što me zanima!

Manchester City korača prema tituli: Pala je neugodna Villa

Domaći su poveli nakon samo 20 sekundi preko McGinna, no pritisak gostiju donio je preokret i prije odlaska na odmor. Foden je u 22. minuti poravnao na 1-1, da bi Rodri u 40. doveo City u vodstvo
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja napravili su još jedan korak ka osvajanju naslova prvaka Engleske 2-1 (2-1) pobjedom na gostovanju kod Aston Ville u susretu 32. kola igranom u srijedu.

Domaći su poveli nakon samo 20 sekundi preko McGinna, no pritisak gostiju donio je preokret i prije odlaska na odmor. Foden je u 22. minuti poravnao na 1-1, da bi Rodri u 40. doveo City u vodstvo koje je u nastavku lakoćom održao.

Vodeći Manchester City sada ima 77 bodova, 11 više uz utakmicu više od drugog Manchester Uniteda, dok je Aston Villa ostala 11. sa 44 boda.

OSMO POLUFINALE Guardiola izjednačio Mourinha: Penala možda nije trebalo biti...

Ranije u srijedu je u zaostalom susretu 29. kola Tottenham Hotspur je kao domaćin svladao Southampton sa 2-1 (0-1). Gosti su poveli preko Ingsa u 30. minuti koji je poentirao nakon udarca iz kuta, na 1-1 poravnao je Bale u 60. minuti kada je ostao sam na desnoj strani kaznenog prostora, da bi važna tri boda Tottenhamu u borbi za europske pozicije sljedeće sezone osigurao Son iz kaznenog udarca u 90. minuti.

Tottenham je sada šesti na ljestvici sa 53 boda, koliko ima i sedmi Liverpool koji je odigrao susret manje, dok je Southampton 14. sa 36 bodova.

BOMBA S 'OTOKA' Tottenham dao otkaz Mourinhu!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KimboSlice 22.04.2021.

    Mali Foden čudo igrač.Znalo se i prošle sezone ali ove je potvrdio 👍🏻👍🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare