To je to što me zanima!

Manchester City priprema se u Hrvatskoj: 'Uvjeti su vrhunski'

Patrick Vieira prevodi momčad u nebesko plavim dresovima. U Hrvatskoj će provesti desetak dana, a za to vrijeme pripremit će se za novu sezonu engleskog nogometa
Vidi originalni članak

Po drugi put u isto toliko godina, Manchester City odabrao je istarski Novigrad za jedan dio svojih priprema. Patrick Vieira kao vođa Elite Development Squada, nogometne akademije u sklopu kluba, doveo je najveće mlade talente plavog kluba iz Manchestera u Hrvatsku. 

- Vraćamo se u Novigrad jer su uvjeti vrhunski. Ljudi su se fantastično pobrinuli za nas i hotel je bio stvarno dobar. Prošle godine imali smo uspješnu turneju u Hrvatskoj i nije bilo razloga da se ne vratimo nazad i ponovimo lanjske uspjehe - rekao je bivši francuski nogometaš. 

Uz mlađu selekciju prve ekipe, na pripremama će biti i igrači U18 ekipe Manchester Cityja, što znači da je u Novigradu više od 50 mladih igrača od kojih se u Engleskoj očekuju velike stvari u budućnosti.

U Istri će dvije ekipe Cityja odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica. Međusobno igraju u srijedu, a za tri dana odigrat će i protiv selekcije Istre i protiv slovenske Gorice. Za kraj hrvatskog dijela priprema, u utorak su im protivnici Čukarički i Rijeka

Ulaz na sve utakmice je besplatan.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Nexe 17.07.2014.

    Glupi seljaci, kako ne znaju da se u Hrvatskoj ne priprema. Pitajte naše.

  • mestar 16.07.2014.

    Svi timovi x jugoslavije su se pripremali u Hrvatskoj a sada kad imamo Hr. drzavu ovi nasi idu u Tursku, Austriju i tko jos zna gdije?

  • joe_balkan 16.07.2014.

    M. City i Serena Williams u Hr a naši sportaši treniraju vani.. nešto tu ne štima.. ./

Komentiraj...
Vidi sve komentare