To je to što me zanima!

Manchester United nudi čak 85 milijuna € za Thomasa Müllera

ŽELI KOD VAN GAALA Njemački napadač više ne želi ostati u Bayern Münchenu, a velika mu je želja ponovo raditi s nizozemskim trenerom Louisom van Gaalom
Vidi originalni članak

Thomas Müller napušta Bayern. Prijateljima je rekao da želi otići i da bi rado igrao u Manchester Unitedu za Louisa van Gaala.

Znaju to i čelnici ‘vragova’ te su poslali ponudu od 85 milijuna eura za napadača njemačkog prvaka i reprezentacije.

Predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge rekao je da Bayern nakon odlaska Bastiana Schweinsteigera, baš na Old Trafford, više neće nikoga prodavati, a sigurno ne najveće zvijezde. Međutim, Bayern će teško zadržati Müllera jer napadač svakako želi otići. I najradije bi ponovo zaigrao za van Gaala s kojim je već surađivao. Nizozemski stručnjak bio je na klupi Bayerna od 2009. do 2011.

- Louis van Gaal i ja imamo posebnu vezu, koji je puno više od klasičnog odnosa trenera i igrača. Van Gaal me puno naučio. Međutim, imam ugovor do 2017. i tek treba vidjeti što će se dogoditi - rekao je Müller.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • tomicalomica 21.08.2015.

    Muller bi mogao progutati 2,3 teniske loptice samo tako , vrijedan igrac a sada koliko vrijedi €€ To je subjektivno , mislim da vrijedi vise od Tonija Kroosa I Bastijana S

  • roberto-barcello 20.08.2015.

    muller i van gaal u posebnoj vezi

  • Stručni komentator 20.08.2015.

    Money Utd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare