To je to što me zanima!

Manchester United zabranio je navijačima da koriste 'tablete'

Na Old Trafford više ne smijete ući ako sa sobom imate iPad ili neki sličan tablet. Vodstvo Manchester Uniteda proširilo je poruku među navijačima uoči nove sezone
Vidi originalni članak

Louis van Gaal vodit će u utorak navečer prvu utakmicu na klupi Manchester Uniteda na Old Traffordu, ali navijači trenutak njegova predstavljanja protiv Valencije neće moći zabilježiti uz veće uređaje moderne tehnologije. 

- Navijači ne smiju unositi velike uređaje na tribine. Prijenosna računala, iPad ili drugi tableti po novom su pravilniku zabranjeni na stadionu - stoji u mailu koji je United poslao svojim navijačima uoči početka sezone. 

Navijači s većim uređajima blokirali bi pogled onima iza sebe u pokušajima da uhvate pravu fotografiju, a Englezi prenose kako se jedan dio kluba bojao i kazni zbog mogućnosti kvalitetnog snimanja utakmica s jačim uređajima, što bi moglo naštetiti unosnim ugovorima za televizijska prava. 

Gledatelji na Old Trafford tako mogu ući samo s mobitelima i slabijim kamerama, sa zastavama ili transparentima do dva metra dužine, s malim kišobranima i manjim bocama vode. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • BornaŠunjić 12.08.2014.

    ja mislia kad sam procitao da su im zabranili tablete(lijekove) a ne na uredjaje

  • dinamo zg u lp 12.08.2014.

    to je pametna odluka kad ideš na tekmu ne ideš zbog neta nego zbog tekme to bi trebali i ostali zabranit

  • user_47682 12.08.2014.

    Svaka čast za ovu odluku

Komentiraj...
Vidi sve komentare