To je to što me zanima!

Mancini opovrgnuo glasine: Džeko i Tevez ostaju u Cityju

I Džeko i Tevez će ostati u Cityju. Mi smo veliki klub i želimo zadržati sve najbolje igrače. To neće biti lako, ali oni će ostati, opovrgnuo je glasine o odlasku dvojca
Vidi originalni članak

Menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja Roberto Mancini u razgovoru za Sky Italiju najavio je ostanak napadačkog dvojca Edina Džeke i Carlosa Teveza na Etihadu.

Posebno su mediji u posljednjih nekoliko dana spominjali Milan kao novu destinaciju Edina Džeke u narednoj sezoni. Navodno bi BiH reprezentativac trebao zamjeniti Zlatana Ibrahimovića koji je na pragu PSG-a.

- I Džeko i Tevez će ostati u Cityju. Mi smo veliki klub i želimo zadržati sve najbolje igrače. To neće biti lako, ali oni će ostati – izjavio je Mancini i dodao:

- Još nam nedostaje nekoliko igrača da bismo dosegnuli razinu Reala i Barcelone, a također moramo dodatno izgraditi naš mentalitet u idućoj sezoni.

Samog Mancinija spominjalo se kao potencijalnog izbornika Rusije, ali je Talijan potpisao novi višegodišnji ugovor sa sadašnjim poslodavcima.

- Počašćen sam interesom Rusije, ali ja imam vrlo važne planove za budućnost u Manchester Cityju – rekao je o toj temi talijanski strateg.

Očekuje se da će se za pozicije u napadu "građana" u idućoj sezoni boriti Mario Balotelli upravo s Džekom i Tevezom.

- Balotelli mora biti zahvalan samom sebi na neviđenom talentu, ali ga ne smije više trošiti na ne-nogometne stvari. Iduća sezone mora ga definirati. Messi, Ronaldo i Iniesta svakodnevno rade kako bi ostali u vrhu, a on još mora dosegnuti tu razinu – zaključio je Mancini.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • LFC FAN 16.07.2012.

    - I Džeko i Tevez će ostati u Cityju. Mi smo veliki klub i želimo zadržati sve najbolje igrače.Bit ce te vi velik klub..al za nekih 450 godina

  • komikaza 16.07.2012.

    Neki dan rekoh, na MCFC stranici pise da se Dzeko dokazao, da daje ključne golove u teskim utakmicama. Ko je lud prodati ga i plus što im je jedini povisok igrac koji zabija i glavom što se pokazalo jako vaznim, a debelo ga platili tek prosle godine. A MMCFC želi da ima i jaku klupu kao i prvi tim. Logicno kad imaju pare. Samo nek se riješe Mancinija, i klub ce napredovati.

  • BoPdOp 16.07.2012.

    Ovako dosta nevezano uz ovaj članak. Rossi-a(VLR) se sad može kupit za kojih 10-15 mil€, jest da je bio ozljeđen cjelu sezonu ali može se vratit u staru formu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare