To je to što me zanima!

Italija prva reprezentacija u osmini finala: Pali i Švicarci!

Talijanska nogometna reprezentacija pobijedila je Švicarsku na Olimpicu u Rimu s 3-0, ali još važnije, još jednom odigrala fenomenalnu utakmicu nakon kojih će mnogi reći da su oni favoriti za naslov
Vidi originalni članak

Kako sklopiti dvije utakmice Italije na Euru u jednu riječ? Savršeno. Izabranici Roberta Mancinija slavili su protiv Švicarske  identičnim rezultatom kao i protiv Turske (3-0) te odigrali još jednu fenomenalnu utakmicu kojom su kao prva momčad osigurali osminu finala ovog Eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije bilo problema kao protiv Turske. Talijani su već rano krenuli agresivno i zabili već u 19., ali je VAR poništio gol Chiellinija zbog igranja rukom. 

TALIJANI NA TRONU Kompletan raspored i rezultati Eura: Sve na jednom mjestu...

Ipak, ništa nije moglo poništi gol veznjaka Sassuola, Manuela Locatellija koji je natrčao na ubačaj Berardija s desne strane i pospremio za vodstvo Italije.

Isti je igrač povisio u 52. fantastičnom ljevicom s 20-ak metara. Sommer je pokušao doći do lopte, ali bio je zamalo kratak.

Ciro Immobile nikako nije mogao zabiti gol na 'svom' stadionu, ali u 89. minuti je došao njegov trenutak. Primio je loptu na nekih 25 metara, okrenuo se prema golu i snažno gađao lijevi kut. I pogodio.

Talijani igraju fantastično, u nizu su od deset pobjeda bez primljenog gola, a oni su utrpali čak 31! Prema svemu sudeći, mogli bi daleko na ovom Euru...

PREGLED 1. KOLA Hrvatske nema u vrhu, naši su pretrčali samo 96,6 kilometara

Idi na 24sata

Komentari 243

  • Exterminator 17.06.2021.

    Italija ko Juventus nekada , igra se nogometa , a mi Rassulo

  • Thor Jr. 17.06.2021.

    Kako ljudi igraju nogomet...a naši među najgorima ako ne i najgori

  • mbutin22 17.06.2021.

    Dok ne nalete na Belgiju i Francusku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare