Obavijesti

Sport

Komentari 243

Italija prva reprezentacija u osmini finala: Pali i Švicarci!

Italija prva reprezentacija u osmini finala: Pali i Švicarci!

Talijanska nogometna reprezentacija pobijedila je Švicarsku na Olimpicu u Rimu s 3-0, ali još važnije, još jednom odigrala fenomenalnu utakmicu nakon kojih će mnogi reći da su oni favoriti za naslov

Kako sklopiti dvije utakmice Italije na Euru u jednu riječ? Savršeno. Izabranici Roberta Mancinija slavili su protiv Švicarske  identičnim rezultatom kao i protiv Turske (3-0) te odigrali još jednu fenomenalnu utakmicu kojom su kao prva momčad osigurali osminu finala ovog Eura.

Pokretanje videa...

Navijači uoči Engleske 00:44

Nije bilo problema kao protiv Turske. Talijani su već rano krenuli agresivno i zabili već u 19., ali je VAR poništio gol Chiellinija zbog igranja rukom. 

Kompletan raspored i rezultati Eura: Sve na jednom mjestu...
Kompletan raspored i rezultati Eura: Sve na jednom mjestu...

Ipak, ništa nije moglo poništi gol veznjaka Sassuola, Manuela Locatellija koji je natrčao na ubačaj Berardija s desne strane i pospremio za vodstvo Italije.

Euro 2020 - Group A - Italy v Switzerland

Isti je igrač povisio u 52. fantastičnom ljevicom s 20-ak metara. Sommer je pokušao doći do lopte, ali bio je zamalo kratak.

Ciro Immobile nikako nije mogao zabiti gol na 'svom' stadionu, ali u 89. minuti je došao njegov trenutak. Primio je loptu na nekih 25 metara, okrenuo se prema golu i snažno gađao lijevi kut. I pogodio.

Euro 2020 - Group A - Italy v Switzerland

Talijani igraju fantastično, u nizu su od deset pobjeda bez primljenog gola, a oni su utrpali čak 31! Prema svemu sudeći, mogli bi daleko na ovom Euru...

Hrvatske nema u vrhu, naši su pretrčali samo 96,6 kilometara
Hrvatske nema u vrhu, naši su pretrčali samo 96,6 kilometara
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SKUPINA A, EUROPSKO PRVENSTVO 21.00 , OLIMPICO, RIM
Italija
Locatelli 26' 52' Immobile 89'
3 : 0
Švicarska
Sortiranje događaja
89'

Moralo je i njemu nešto ući. Nakon nekoliko propuštenih prilika, zabio je i Immobile i odveo svoju momčad na prednost kakvom su dobili i Tursku 3-0 je na Olimpicu!

85'

Talijani mirno plove prema drugoj pobjedi u Rimu i maksimalnih šest bodova. U utakmici protiv Walesa bit će prilike i za one s manjom minutažom, a kako bi se i neki odmorili uoči eliminacijske faze

75'

Immobileeee. Opet je imao priliku napadač Lazija, ovog puta ga je odlično uposlio Federico Chiesa, ali Ciro opet nije uspio pogoditi na 'svom' stadionu.

73'

Ajmeeee. Švicarci opet pred golom Italije. Shaqiri je sada više puta prevario svog čuvara koji je na kraju ipak uspio blokirati njegov pokušaj. Od svega ne bi bilo u svakom slučaju ništa jer je sudac podigao zastavicu. Italija. s druge strane, imala veliku priliku preko Immobillea koji je nakon kontre gađao suprotan kut, ali ga i promašio.

64'

Auuuu, opasno su sada zaprijetili Švicarci. Zaokružili su obranu Talijana, a ključno dodavanje je dao Gavranović, koji je inače ušao na poluvremenu, za Zubera, ali njegov udarac brani Donnarumma.

Komentari 243