To je to što me zanima!

Mandić iz PPD-a u Bundesligu: Potpisao za klub s tri Hrvata

Ne samo da je dobar u napadu s raznovrsnim šutevima i visokom postotkom realizacije, već u obrani može pokriti više pozicija, pohvalio ga je i Pavlović s kojim će igrati iduće sezone, kao i s Martinovićem
Vidi originalni članak

David Mandić (24) novi je igrač njemačkog Melsungena. Hrvatski reprezentativac od iduće sezone iz PPD Zagreba seli u Bundesligu, u klub u kojemu su već Domagoj Pavlović i Marino Marić (odlazi u Leipzig), a naljeto stiže i Ivan Martinović. Dakle, bit će tamo trojica Hrvata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bundesliga je san svakog igrača. Siguran sam da ću napredovati u Melsungenu te da ćemo ostvariti puno dobrih rezultata. Sretan sam i što ću igrati za jako dobrog trenera Parronda - rekao je naš Ljubušak nakon potpisa ugovora do 2025. godine.

Mandić, koji je zbog ozlijeđenog ramena propustio gostovanje u Brestu protiv Meškova, doći će na mjesto Michaela Allendorfa koji na kraju sezone završava karijeru. Mogao je i na početku, ali Nijemci nisu željeli platiti odštetu.

- S Davidom i Ivanom, ali i Adamom Morawskim imamo momčad za nekoliko idućih godina. To je naš plan, perspektivna momčad. David, unatoč godinama, već ima puno iskustva - rekao je Axel Axel Geerken, član Uprave Melsungena koji je trenutno tek 10. momčad u Bundesligi.

- Ne samo da je dobar u napadu s raznovrsnim šutevima i visokom postotkom realizacije, već u obrani može pokriti više pozicija - pohvalio ga je i Pavlović.

Mandiću je ovo četvrta sezona u Zagrebu u koji je došao iz Izviđača. Za Hrvatsku je odigrao 39 utakmica uz 99 golova te europsko srebro 2020. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare