To je to što me zanima!

Mandži se smračilo pred očima kad je vidio travnjak u Kataru

Talijanski Tuttomercato piše da Al Rayyan trenutno radi na svojoj infrastrukturi pa momčad trenira na terenu koji se Mandžukiću čine neprimjerenima za njegovu razinu
Vidi originalni članak

Pregovori oko transfera Marija Mandžukića iz Juventusa u katarski Al Rayyan usporili su se nakon što je hrvatski nogometaš vidio gdje trenira momčad. Mandžo nije u planovima Maurizija Sarrija, nije prijavljen ni za Ligu prvaka, a u Serie A se može samo nadati čudu pa da dobije koju minutu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stoga već neko vrijeme intenzivno radi na odlasku iz Juventusa, a najbliže do sada bio je prelasku u katarski Al Rayyan. No, kad je vidio gdje treniraju smračilo mu se pred očima.

Talijanski Tuttomercato piše da Al Rayyan trenutno radi na svojoj infrastrukturi pa momčad trenira na terenu koji se Mandžukiću čine neprimjerenima za njegovu razinu. Iako je to razočaralo Hrvata, Talijani navode kako to, pak, ne smeta bivšem igraču Porta Yacineu Brahimiju, koji je nedavno potpisao za klub.

Tu se javio još jedan problem, a on je odšteta koju 'stara dama' traži za bivšeg hrvatskog reprezentativca. Ona iznosi okruglih 10 milijuna eura, a katarski klub nije spreman toliko platiti.

- U ovom trenutku priča je utihnula, ali situacija je takva da će se riješiti u narednim danima, na ovaj ili onaj način - piše Tuttomercato.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • geroo63 22.09.2019.

    Ma ja bi ostao u juve, i bio rezerva za inat trenera, ako te ne stavi a svi znamo da zaslužuješ, jedi košpice i smise ironicno 6 milj i tako ti ulazu u đepu uživaj

  • kirbi78 21.09.2019.

    Da bog da Juventus sve izgubio i Sarri klupu

  • Riesige Eier 21.09.2019.

    kako se uvijek potencira, hrvat, srbin, talijan, itd ,.. nacionalnost, pripadnost nekom narodu i slicno,.. tipicno za zaostale balkanske medije koji namjerno to rade da nam predstave da je to jako vazno kod svakog pojedinca,.. zanima me sta bi napisali pokraj teslinog imena, a isto tako, da li su novak i vojo isti zato sto su srbi,.. da li je tomo sa ovog portala isti sa bujancem iako su oba hrvati,.. dakle, hocu reci da nam se uporno servira u prvi plan ono sto je nebitno tako da nas nauce da ljude gledamo prvo po tome koje su nacionalnosti, sto je, naravno, potpuno pogresno,.. za primjer, o novaku se treba pisati kao tenisacu jer to i je i to ga cini novakom, o voji kao sovinisti koji mrzi sve i gleda samo osobnu korist (izazvat ce i rat ,ako treba,.. ne gine on nego sirotinja), o tomi kao komunjarskom ideologu, koji mrzi sve hrvatsko, bujancu kao iskrenom i nenasilnom borcu za nezavisnu hrvatsku,.. itd itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare