Sport

Komentari 41

Mandži se smračilo pred očima kad je vidio travnjak u Kataru

Mandži se smračilo pred očima kad je vidio travnjak u Kataru

Talijanski Tuttomercato piše da Al Rayyan trenutno radi na svojoj infrastrukturi pa momčad trenira na terenu koji se Mandžukiću čine neprimjerenima za njegovu razinu

Pregovori oko transfera Marija Mandžukića iz Juventusa u katarski Al Rayyan usporili su se nakon što je hrvatski nogometaš vidio gdje trenira momčad. Mandžo nije u planovima Maurizija Sarrija, nije prijavljen ni za Ligu prvaka, a u Serie A se može samo nadati čudu pa da dobije koju minutu.

Stoga već neko vrijeme intenzivno radi na odlasku iz Juventusa, a najbliže do sada bio je prelasku u katarski Al Rayyan. No, kad je vidio gdje treniraju smračilo mu se pred očima.

Talijanski Tuttomercato piše da Al Rayyan trenutno radi na svojoj infrastrukturi pa momčad trenira na terenu koji se Mandžukiću čine neprimjerenima za njegovu razinu. Iako je to razočaralo Hrvata, Talijani navode kako to, pak, ne smeta bivšem igraču Porta Yacineu Brahimiju, koji je nedavno potpisao za klub.

Tu se javio još jedan problem, a on je odšteta koju 'stara dama' traži za bivšeg hrvatskog reprezentativca. Ona iznosi okruglih 10 milijuna eura, a katarski klub nije spreman toliko platiti.

- U ovom trenutku priča je utihnula, ali situacija je takva da će se riješiti u narednim danima, na ovaj ili onaj način - piše Tuttomercato.

Najčitaniji članci