To je to što me zanima!

Mandžin novi trofej u Bayernu: Bio sam spreman pucati penal

Nisam rekao da neću pucati, rekao je trener da sami biramo. Oni su izabrali, a kako sam ja bio malo umoran od trčanja, nisam se htio gurati među prve, kaže Mandžo
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić došao je do novog trofeja s Bayernom. Nakon velike drame u Pragu Bavarci su protiv Chelseaja uzeli europski Superkup.

- Nema mrežice, ali ono najvažnije ostaje u srcu. Bio je ovo za nas poseban dan, htjeli smo osvojiti Superkup, jer Bayern nikad nije to osvojio, i tako postanemo dio povijesti. Trener nas je uvjeravao da možemo to ostvariti i na kraju se to i dogodilo - rekao je Mandžo za HRT.

Bayern je do izjednačenja došao doslovno u posljednjim sekundama drugog produžetka. Javi Martinez uspio je zabiti Petru Čechu.

- Zato je nogomet toliko interesantan. Događaju se takve stvari. Trener nas je uvjeravao da možemo, zabili smo taj gol u zadnjoj sekundi, a tu je onda bila prednost na našoj strani i prilikom izvođenja penala - kaže hrvatski reprezentativac koji u Pragu nije zabio.

- Ne zamaram se time što nisam zabio gol, bitno mi je da moja ekipa pobjedi kad ja igram. 

Mandžo nije pucao ni penal, ali tvrdi da je bio spreman.

- Nisam rekao da neću pucati, rekao je trener da sami biramo. Oni su izabrali, a kako sam ja bio malo umoran od trčanja, nisam se htio gurati među prve. Htio sam da dođem malo sebi, pa sam čekao ako će trebati.

Hrvatski napadač komentirao je i odnos s trenerom Bayerna Pepom Guardiolom.

- Između nas nije bilo  ništa spektakularno. Trebalo je malo vremena da shvatimo jedan drugoga i sad je sve super - rekao je Mandžo te zaključio kako je momčad motivirana da obrani europski naslov.

- Sigurno ćemo biti motivirani. Zašto ne bi mogli obraniti naslov? Ako smo do sada ostvarivali povijesne rezultate, ne vidim zašto ne bi tako bilo i dalje.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Zvecko_1 31.08.2013.

    Ribery i Mandzukic su bili najbolji na utkmici a Goece je razocarao strasno. Ribery zasluzeno najbolji igrac sveta ni petorica nisu u stanju da mu uzmu loptu. Chelshea nezasluzeno izgubio ali sta ces to je karma. Vratilo se sve isto Bayernu

  • LebronPetrovic 31.08.2013.

    Lijepo je da jedna mala državica ima 2 od 10 najboljih svjetskih igrača, a i drugi su odlični !

  • svarten 31.08.2013.

    Bravo Mando stvarno si dokazao da si veliki igrac a isto i veliki covik. Zelim ti sve naj i da jos vise treses mrize po Europi i neka vide kak Hrvati znaju kak se igra nogomet. Mando strah i trepet sve obrane bez obzira koji su klubovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare