Obavijesti

Sport

Komentari 52

Mandžin novi trofej u Bayernu: Bio sam spreman pucati penal

Mandžin novi trofej u Bayernu: Bio sam spreman pucati penal
3

Nisam rekao da neću pucati, rekao je trener da sami biramo. Oni su izabrali, a kako sam ja bio malo umoran od trčanja, nisam se htio gurati među prve, kaže Mandžo

VIDEO

Mario Mandžukić došao je do novog trofeja s Bayernom. Nakon velike drame u Pragu Bavarci su protiv Chelseaja uzeli europski Superkup.

- Nema mrežice, ali ono najvažnije ostaje u srcu. Bio je ovo za nas poseban dan, htjeli smo osvojiti Superkup, jer Bayern nikad nije to osvojio, i tako postanemo dio povijesti. Trener nas je uvjeravao da možemo to ostvariti i na kraju se to i dogodilo - rekao je Mandžo za HRT.

Bayern je do izjednačenja došao doslovno u posljednjim sekundama drugog produžetka. Javi Martinez uspio je zabiti Petru Čechu.

- Zato je nogomet toliko interesantan. Događaju se takve stvari. Trener nas je uvjeravao da možemo, zabili smo taj gol u zadnjoj sekundi, a tu je onda bila prednost na našoj strani i prilikom izvođenja penala - kaže hrvatski reprezentativac koji u Pragu nije zabio.

- Ne zamaram se time što nisam zabio gol, bitno mi je da moja ekipa pobjedi kad ja igram. 

Mandžo nije pucao ni penal, ali tvrdi da je bio spreman.

- Nisam rekao da neću pucati, rekao je trener da sami biramo. Oni su izabrali, a kako sam ja bio malo umoran od trčanja, nisam se htio gurati među prve. Htio sam da dođem malo sebi, pa sam čekao ako će trebati.

Hrvatski napadač komentirao je i odnos s trenerom Bayerna Pepom Guardiolom.

- Između nas nije bilo  ništa spektakularno. Trebalo je malo vremena da shvatimo jedan drugoga i sad je sve super - rekao je Mandžo te zaključio kako je momčad motivirana da obrani europski naslov.

- Sigurno ćemo biti motivirani. Zašto ne bi mogli obraniti naslov? Ako smo do sada ostvarivali povijesne rezultate, ne vidim zašto ne bi tako bilo i dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...