To je to što me zanima!

Mandžo blizu povratka u Italiju!

Hrvatski napadač žario je i palio četiri godine u Juveu, a onda ga se Maurizio Sarri odrekao i ostavio ga bez nastupa pola godine. Katar nije baš po njegovu guštu, a Benevento ima velike planove
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (34) i dalje miruje u iščekivanju nastavka prvenstva u Kataru, gdje boravi od posljednjeg dana 2019. Brođanin u Al Duhailu važe opcije za nastavak karijere.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo uživa na Jadranu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije tajna da bliskoistočni nogomet nije po guštu jednoga od najomiljenijih hrvatskih igrača, koji se od reprezentacije oprostio nakon srebra na Mundijalu u Rusiji, ali s 34 godine još može puno dati na zelenom terenu.

Spominjao se kao velika želja velikana Fenerbahčea i nekoliko drugih turskih klubova, ali od toga nije bilo ništa, a kako se bliži ljetni prijelazni rok, tako se Mandžino opet pojavljuje na "mercatu".

Među zainteresiranima je i budući član Serie A Benevento, čiji  trener, legendarni napadač Pippo Inzaghi (46), dulje vrijeme simpatizira Mandžukića. Klub iz zaleđa Napulja spreman je platiti Al Duhailu 3,5 milijuna eura odštete i sportski direktor Pasquale Foggia (37) razmišlja o njegovu dovođenju, piše portal Areanapoli.

Benevento iduće sezone u eliti ne želi biti kanta za napucavanje kakva su bili u sezoni 2017/18. (29 poraza i samo 21 bod) pa gađa na iskusna pojačanja. Osim Mandžukića, spominje se i dolazak Nijemca Andréa Schürrlea (29), svjetskog prvaka 2014., kojega je Dortmund posudio moskovskom Spartaku.

U kombinacijama su i poljski stoper iz Monaca Kamil Glik (32), paragvajski reprezentativac Juan Iturbe (27) i Španjolac iz Napolija Fernando Llorente (35), a s Mandžukićem ponovno u Italiji ta bi momčad plijenila pažnju na "čizmi". I, bez sumnje, dobila još simpatizera u Hrvatskoj.

Mandžo je u četiri i pol sezone u Juventusu imao 162 nastupa i zabio 44 gola osvojivši četiri "scudetta", tri kupa i superkup. A onda ga se Maurizio Sarri preko noći odrekao zbog Gonzala Higuaína i izbacio ga iz momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • The_Man 04.07.2020.

    klub po mjeri njegove kvalitete..

  • Trump Jong Un 03.07.2020.

    To bi bilo bi super, em EU, em praktički doma, em laganini pospremat sve što mu serviraju

  • 03.07.2020.

    Grande Mario Mandzukić....Đilkoš....

Komentiraj...
Vidi sve komentare