To je to što me zanima!

Mandžo je u Milanu, dočekali ga navijači: 'Grande Mariooo!'

Kako velika zvijezda hrvatskog nogometa i zaslužuje, Mandžu su u Milanu dočekale brojne kamere i znatiželjni navijači. U ponedjeljak će, nakon liječničkih pregleda, potpisati za "rossonere"
Vidi originalni članak

U nedjelju nešto iza podneva postalo je jasno da Mario Mandžukić (34) dolazi u Milano na potpis ugovora s "rossonerima", a prve fotografije bivšeg hrvatskog reprezentativca u gradu mode objavio je poznati talijanski novinar i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio.

Mandžo je nešto prije 20 sati privatnim avionom sletio u zračnu luku Linate u Milanu, gdje je bio u društvu Giacoma Brachimija, uglednog menadžera koji je sudjelovao i njegovu transferu iz Atlética u Juventus u ljeto 2015.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo, počasni građanin Slavonskog Broda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojac se potom zaputio u hotel Palazzo Parigi, gdje će Mandžo odsjesti uoči liječničkih pregleda i potpisa ugovora zakazanih za ponedjeljak. Dočekalo ga je i nekoliko navijača.

"Grande Mariooo", povikao je jedan u snimci.

Marija čeka ugovor do kraja sezone vrijedan milijun i pol eura uz opciju produljenja za još jednu sezonu. Bio je jako dobro raspoložen pred fotoreporterima, a kako i ne bi?! Vraća se u Italiju gdje je pružao sjajne igre i osam mjeseci nakon posljednje utakmice u Kataru evo ga opet na velikoj sceni.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • TAKE IT BACK 18.01.2021.

    Eto, riješen je još jedan gorući nacionalni problem. Mandžo je dobio posao!

  • 18.01.2021.

    Mandzo legendo ❤️🦾

  • Nisamfrajer 17.01.2021.

    LEGENDO NAŠA PONOSU NAŠ SVU SREĆU SVIJETA TI ŽELIM U MILANU. SAMO JAKO

Komentiraj...
Vidi sve komentare