To je to što me zanima!

'Mandžo nam je bio enigma. Ne smije se puno, kao medvjed je'

Svi su željeli znati kakav je on kao osoba. Znate, on vam je kao medvjed, ali neki dobar medvjed koji jako štiti svoj privatni život do te mjere da vam neće reći ni što radi nakon treninga, kaže Mehdi Benatia
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić je u zadnjem stadiju karijere Juventus zamijenio katarskim Al-Duhailom. Nije imao previše izbora kada ga je 'stara dama' odlučila prodati pa je otišao u Katar naplatiti dugogodišnji rad i trud.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U njegovu odlasku u Al-Duhail veliki utjecaj imao je i Mehdi Benatia, bivši suigrač iz Juventusa, ali sadašnji iz katarskog kluba.

U razgovoru za Tuttosport stoper je otkrio neke zanimljive detalje vezane uz odnos s Mandžukićem.

- Znate, on vam je uvijek isti. Prije nego što je došao ovdje, često su me pitali za njega i govorio sam im kako je on tip koji se ne smije puno, ali na terenu njemu najviše vjerujete jer uvijek daje 200 posto od sebe, kako na utakmicama, tako i na treninzima. On je ratnik - rekao je Marokanac.

- Svi su željeli znati kakav je on kao osoba. Znate, on vam je kao medvjed, ali neki dobar medvjed koji jako štiti svoj privatni život do te mjere da vam neće reći ni što radi nakon treninga.

Mandžukić se u Kataru snašao odlično, no teško je naviknuti se na potpuno drugačiju atmosferu na stadionima.

- Ovdje se sasvim dobro uklopio, ali nedostaje mu atmosfera sa stadiona ispunjenog navijačima. Imao je u Torinu navijače koji su skandirali njegovo ime jer su ga jako voljeli. Često pričamo o tome u Kataru. Ovdje morate pronaći motiv kada izlazite na teren pred polupraznim tribinama.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • The_Man 04.04.2020.

    vele mandžuka se u katru odlično snašao , lik zabio 1 gol u mega jakoj katarskoj ligi, ali vi to smatrate odličnim učinkom znam..

  • 04.04.2020.

    Slažem se Mandžukić je najveća enigma u današnjem nogometu. Kako i zašto jedan tako prosječan igrač igra po najvećim klubovima na svijetu?

  • dean71 04.04.2020.

    Manđukić je neosporno jedan od najsnalažnjivijh igrača u petercu na svijetu. Njegovi golovi trbuhom, kukom i drugim dijelovima tijela često su donosili prevagu. Ali, definitivno po svojim tehničkim kvalitetama/nema dribling nije igrač za velikana poput Juventusa. Ako čemo več tražiti napadača za staru damu među našim igračima...to je Kramarić. Sa ovime ne želim umanjiti ono što je čovjek postigao/Bayern, Atletico Madrid...definitivno je c.v. jedne velike karijere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare