To je to što me zanima!

Mandžo 'out' do kraja sezone? Ima velike probleme s tetivom

Talijanski trener Massimiliano Allegri nije baš optimističan zbog ozljede Marija Mandžukića. Hrvatski je napadač propustio utakmicu s Ajaxom, a pregledi su pokazali ozbiljniju ozljedu ahilove tetive
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić ima ogromnih problema s ozljedom ahilove tetive. Teško, ali teško da ćemo ga vidjeti do kraja sezone, rekao je Massimiliano Allegri i time šokirao navijače Juventusa.

Tu nije kraj problemima Juventusa...

- Dybala će izvan terena biti 20 dana. Douglas Costa, ako sve bude dobro, vraća se za 10 dana, kao i Caceres. Chiellini bi se mogao vratiti protiv Intera, a Barzagli bi trebao biti spreman za Inter - rekao je Allegri.

Juventus je ispao iz Lige prvaka, ali pred njima je već novi cilj. U subotu im treba bod protiv Fiorentine kako bi osigurao novi naslov prvaka u talijanskoj ligi.

- Nažalost, ispali smo iz Lige prvaka. Sada se okrećemo prvenstvu, treba nam taj jedan bod i spremni smo završiti priču oko toga. Moramo gledati naprijed kako bismo mogli planirati budućnost. Naravno da ćemo slaviti titulu jer je to veliko dostignuće i rezultat je dobrog rada. Ozljede su nas uništile, ali na kraju smo ispunili 50 posto svojih ciljeva - završio je strateg Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Orahova1 19.04.2019.

    Sad koju god utakmicu Juventus izgubi mora se okriviti Mandzukić,a kad se vrati i ako izgube koju opet mora da se okrivi Mandzukić,tako da nema smisla ako ga se ne okrivi.

  • Eror666_1 19.04.2019.

    Valjda ce uspit osvojiti naslov. 😉

  • MODERN TALKING 19.04.2019.

    kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare