To je to što me zanima!

'Mandžukić je uvijek prvi na lopti, ali nakupilo mu se umora'

Možete biti najbolji igrač  svijetu, ali ako niste na 100% mentalno, onda će drugi doći do lopte prije vas. A mandžo je uvijek prvi na lopti, rekao je Juventusov trener Max Allegri
Vidi originalni članak

Juventus je teže od očekivanog slomio otpor pretposljednjeg Frosinonea i golovima Ronalda i Bernardeschija u posljednjih deset minuta došao do 2-0 pobjede.

- Očekivali smo ovakvu utakmicu. Frosinone je u prošlom kolu primio pet golova protiv Sampdorije, a mi smo kod Valencije igrali s deset igrača 70 minuta. Najvažnije je bilo zadržati strpljivost - rekao je nakon utakmice trener stare dame Max Allegri pa objasnio rijedak potez u ovoj sezoni; postavljanje Dybale u početnu postavu:

- On mora igrati. Od njegovog dolaska u klub govorim da mu je najveća prednost fizička izdržljivost, odnosno koliko može pretrčati u jednoj utakmici i baš zato mora igrati što više.

- Dybala nema razloga osjećati anksioznost. Možete biti najbolji igrač  svijetu, ali ako niste na 100% mentalno, onda će drugi doći do lopte prije vas. A Mandžukić je uvijek prvi na lopti! No, i on je danas ostavio slabiji dojam jer mu se nakupilo umora, što je normalno.

- Najvažnije je sada dodati gasa kako bismo povisili prednost pred pratnjom prije nego što nam dođu izravni okršaji - zaključio je Allegri čiji je Juventus prvi s maksimalnim učinkom, a s tri boda manje prati ga Napoli.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mrTrobec 24.09.2018.

    Najbolji mi je bio na SP kada nam je zabio gol glavom,rijetki su takvi majstori.

  • mandrillost 24.09.2018.

    Trener Allegri kaze ovo za Mandzukica ,a Zidane za Preda kaze kako nije najbolji u momcadi RM,nego Casemiro. Pametnom dosta!!!!

  • Danilo Ignacije Pribićević 24.09.2018.

    vec sad vidim kako ce mrzitelji ronalda pisati kako ide malo mandzo odmorit na klupu jer ne smije imat bolju statistiku od ronalda a ne zato jer je covjek umoran od sp. uzas kakve vam je komplekse nabijo ronaldo

Komentiraj...
Vidi sve komentare