To je to što me zanima!

'Mandžukić? On nam je ključan mislimo li ući u Ligu prvaka...'

Nakon što su Rossoneri razočarali navijače izgubivši od Lazija 3-0, sportski direktor Milana stao je u obranu Marija Mandžukića rekavši da ima 'srce šampiona što se ne smije podcijeniti'
Vidi originalni članak

Mučile su ga ozljede, dugo nije igrao na ovoj razini, rekao je sportski direktor Milana Frederic Massara za Marija Mandžukića koji je u derbiju protiv Lazija igrao od prve minute. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Mandžukić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su Mandžo i ostatak momčadi razočarali navijače Rossonera zbog poraza kod Lazija (3-0), Masara je za Hrvata imao samo riječi hvale, te je stao u njegovu obranu.

- Izgleda sve bolje i vraća se, očekujemo da će igrati do kraja prvenstva u svakoj utakmici. Vjerujte mi, on nam je ključan igrač u borbi za Ligu prvaka. On ima srce šampiona, to se ne smije podcijeniti - rekao je. 

Mandžukić je u susretu 33. kola talijanske lige u dresu Milana prvi put zaigrao od samog početka susreta, ali njegova momčad nije bila uspješna u osvajanju novih bodova. 

Milan je nakon poraza pao na peto mjesto ljestvice Serie A, te su bodovno izjednačeni s Juventusom koji je četvrti i Napolijem. 
U idućem kolu Milan će ugostiti Benevento. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • D__B 28.04.2021.

    Ključno je da on ne igra za uć u LP

  • mbutin22 28.04.2021.

    Svoje je napravio, Mandžo kopačke o klin i hvala ti!

  • 28.04.2021.

    Ako vam je on ključan , piši kući propalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare