To je to što me zanima!

Mandžukića želi Wolfsburg, a konkurencija mu Bellamy

Mariju Mandžukiću konkurencija su Bellamy iz Manchester Citya, Nurnbergov mladi Gundogan i Twenteov Ruiz. Odluka je na treneru McClarenu
Vidi originalni članak

Prošlosezonski prvak Bundeslige, Wolfsburg, trebao bi sljedećih dana razriješiti status najboljeg igrača, Edina Džeke. Bosanski reprezentativac sigurno odlazi, a pitanje je samo u kojem klubu. U redu stoje Manchester United, Manchester City, Chelsea, Milan, Juventus i mnogi drugi, ali će morati 'iskeširati' svotu ne manju od 30-ak milijuna eura.
No, još je zanimljivije pitanje tko će doći kao zamjena sjajnom Džeki. Kako piše Bild, jedan od napadača na listi želja je i igrač Dinama, Marijo Mandžukić! Mandžukića (24) je na prijateljskoj utakmici protiv Austrije prošli tjedan gledao sportski direktor njemačkog kluba. Očito je bio zadovoljan onim što je vidio pa na novom treneru Steveu McClarenu (bivši engleski izbornik) ostaje za odlučiti tko će voditi napad Wolfsburga sljedeće sezone. Mandži (24) su konkurencija Cityev Bellamy (30), Nurnbergov mladac Gundogan (19) i Twenteov Ruiz (24).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jure50 25.05.2010.

    napad u volzburgu manđo i petrić

  • fax 25.05.2010.

    Taj manĐukić je tetkica i ljakse žešći- Šteta što ima veliku lovu od šutanja lopte.

  • Barca4Ever 25.05.2010.

    Nažalost, ja mislim da od toga ništa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare