To je to što me zanima!

Manu Ginobili: Povratak u Europu? Možda, zašto ne

Kada igrač postane slobodan ostaje sjesti za stol, pogledati ponude i razmisliti. Europa? Zašto, ne, rekao je Manu Ginobili za španjolsku Marcu
Vidi originalni članak

Madridski dnevnik Marca senzacionalno je najavila prije nekoliko dana da bi Real Madrid mogao angažirati sjajnog argentinskog košarkaša, 32-godišnjeg Manua Ginobilija. U sezoni 2002/03 Ginobili je napravio prve korake u NBA ligi, u dresu San Antonija, nakon što je jedno vrijeme proveo na europskim parketima, točnije u Italiji, gdje je igrao za Reggio Calabriju i Kinder iz Bologne gdje mu je trener bio Ettore Messina, sadašnji strateg Reala. Sada su na površinu izašle informacije iz Reala koji je spreman platiti 13,5 milijuna američkih dolara da sljedeće godine u sastavu ima sjajnog Argentinca. Košarkaš koji unatoč 32 godine igra i dalje sjajno u NBA lige, te je unatrag nekoliko dana praktički sam pobijedio dvije najbolje momčadi Istoka, Cleveland i Boston, je prvo preko menadžera Herba Rudoya opovrgnuo takve navode, ali je u utorak okrenuo priču:
- Trenutačno ne razmišljam o ničemu drugom nego o dobrim igrama u San Antoniju. No, kada igrač postane slobodan ostaje sjesti za stol, pogledati ponude i razmisliti. Europa? Zašto, ne. No, napominjem da se u San Antoniju i dalje osjećam apsolutno ugodno. Uvijek mi je bilo tako i to je bitna stvar za svakog košarkaša - rekao je Manu i dodao par riječi o nenastupanju na Svjetskom prvenstvu u Turskoj ove godine.
- Uvijek sam uživao igrati sa Scolom, Obertom, Delfinom i svim ostalim dečkima. Čast je igrati za Argentinu i drago mi je da sam mnogo puta osjetio takvu strast u karijeri. No, ovo su vremena kada je prioritet moja obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare