To je to što me zanima!

Manuel Charr zaprijetio Kličku: Okončat ću Vitalijevu karijeru...

Namjeravam okončati Kličkovu karijeru i kreirati vlastiti proboj u svjetski vrh, najavio je borbu protiv Vitalija Klička njemački borac rođen u Libanonu, 27-godišnji Charr...
Vidi originalni članak

Hrabre i arogantne izjave uobičajeni su folklor uoči velikih mečeva u profesionalnom boksu. Nije ih pokušao izbjeći ni Manuel Charr koji će 8. rujna ući u ring s Vitalijem Kličkom (41), aktualnim teškaškim prvakom prema verziji WBC.

Ukrajinac je već ranije najavio da bi mu okršaj protiv Charra mogao biti posljednji u karijeri. U listopadu, naime, sa svojom strankom UDAR izlazi na parlamentarne izbore, a ovisno o njihovom ishodu, odlučit će hoće li se nastaviti baviti boksom. 

Charr, 27-godišnji Nijemac rođen u Libanonu, uvjeren je, međutim da će Kličko 8. rujna definitivno okončati karijeru i to zbog poraza.

- Namjeravam okončati Kličkovu karijeru i kreirati vlastiti proboj u svjetski vrh - jasno je poručio Charr na konferenciji za novinare u Kölnu.

Dvoboj Kličko - Charr održat će se u Olimpijskoj areni u Moskvi. Nijemac je u profesionalnoj karijeri u 21 meču skupio isto toliko pobjeda, od čega 11 nokautom. Njegov predstojeći suparnik, pak, iza sebe ima 44 pobjede (40 nokautom) u 46 dosadašnjih borbi.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Capafiori 08.09.2012.

    Manuel neće dobiti batina nego će ga Vitalij "samljeti".

  • Capafiori 08.09.2012.

    Izgleda mi "opako", no mislim da će dobiti opakih batina :)))

  • joeii 05.09.2012.

    Čuj ovo da je rođen u Libanonu pa mogli su se debilni novinarčići barem malo informirati. Wiki je odmah tu: Manuel Charr (born 10 October 1984 in Homs, Syria as Mahmoud Omeirat Charr[1]), is a German professional boxer in the heavyweight division.

Komentiraj...
Vidi sve komentare