To je to što me zanima!

'Manuel jedini nije kažnjen jer su ga tjerali da igra za Spartu'

Savez nije kaznio Manuela Pamića jer su njega natjerali da igra prijateljsku pod lažnim identitetom, potvrdio je odvjetnik hrvatskog reprezentativca Saša Pavlović
Vidi originalni članak

Manuel Pamić nije kažnjen jer su njega jedinog natjerali da igra pod lažnim identiteom, rekao nam je odvjetnik hrvatskog reprezentativca  Saša Pavličić te tako odbacio prijašnje tvrdnje da je Pamić suspendiran na dvije utakmice.

Pamić se nije pojavio na pripremnoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije protiv Češke, a njegova Sparta je nedolazak u reprezentaciju opravdala ozljedom. Međutim, kasnije se ispostavilo da je Manuel zajedno s dva svoja suigrača igrao prijateljsku utakmicu protiv Zenita pod lažnim imenom.

- Disciplinska komisija Češkog saveza kaznila je klub, trenera Jozefa Chovaneca te igrače Vaclava Kadleca i Tomaša Pekharta. Manuel je izuzet od te kazne i s njim nema nikakvih problema jer su ga u klubu natjerali da igra utakmicu - dodao je Pavličić.

Trener je suspendiran na 10 tjedana u domaćim natjecanjima, ali ne i u europskim. Sparta će platiti 30.660 eura kazne, a spomenuta dvojica ne smiju igrati dvije utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TONYY 23.02.2011.

    buffon pročitaj malo šta se piše po portalima pa se javi, znam manuela jako dobro, iz istog smo mjesta, sve bi dao za nastup u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, i to još u puli, u njegovoj istri ..

  • buffon_boy 22.02.2011.

    U ovim reprezentacijama treba da igraju sve inostrani igrači izuzev najboljih iz zemlje, zašto? Zato što ove "interne" Hrvate boli ona stvar za repkom... Nije problem, ima onih koji vole Hrvatsku za razliku od vas tj. onih kojima nije na pameti samo Sanader, HDZ i sl.

  • buffon_boy 22.02.2011.

    Evo zašto volim Eduarda više nego X drugih "Hrvata". Eduardo slomi nogu i još se nije ni oporavio a već želi da obuče kockice i nigdje mu nije bolje nego igrati za HRV. A ovaj "klinjo" se pravi pametan i 'kobajagi' mu nisu dali igrati... Dosta nam je ovih koji se prave Hrvati. Dok drugi ginu za dres ovaj se našao zajebavati sa našim grbom...neka, Hvala ti Manuel, više ni ti nama ne trebaš makar bili zadnji nećeš nas ti klinjo zezati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare