To je to što me zanima!

Manuel Pamić zabio za Spartu, Bjelanović za Cluj

Odličan golgeterski vikend hrvatskih nogometaša zaključili su novim golovima Manuel Pamić i Saša Bjelanović za svoje klubove u ligaškim susretima
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Manuel Pamić bio je strijelac posljednjeg gola za prašku Spartu u sigurnoj 4-0 pobjedi svoje momčadi protiv Banika iz Ostrave u utakmici 4. kola češke Gambrinus lige. Pamić je šansu za gol iskoristio u samom smiraju utakmice, u 90. minuti susreta kojim su češki prvaci dominirali cijelim tijekom. Na poluvrijeme se otišlo s prednošću domaćina 2-0 uz dva pogotka Wilfrieda. Prije Pamića na listu strijelaca upisao se Kladrubsky preciznim udarcem s bijele točke. Uz dva gostujuća poraza Sparta ima i dvije domaće pobjede. Ovom su zasjeli na peto mjesto ljestvice koju predvodi Sigma s dva osvojena boda više. Banik je nakon dva remija i pobjede upisao prvi poraz u sezoni.

BJELANOVIĆ ZABIO U PORAZU CLUJA
Rumunjski nogometni prvak Cluj poražen je 3-2 na gostovanju kod Timişoare. Prvi gol na utakmici postigao je hrvatski napadač Cluja Saša Bjelanović. U svojoj trećoj prvenstvenoj utakmici za rumunjsku momčad Zadranin je, s nekih dvanaest metara, zabio prvijenac u novome dresu u 27. minuti utakmice. Radost mu je bila kratkotrajna budući da je kroz sljedećih deset minuta susreta domaćin u potpunosti preokrenuo rezultat golovima Curteana i Axentea. Nakon tri odigrana kola u rumunjskom prvenstvu Cluj ima po pobjedu, remi i poraz. S četiri osvojena boda zauzima sedmo mjesto ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Morchich_RI 08.08.2010.

    Bravo Paminjo!!!!

  • IP95 08.08.2010.

    ovaj vikend samo pletikosa i runje nisu zabili gol ! :D neka samo igrajte hrvati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare