To je to što me zanima!

Eduardovih 9 čarobnih minuta: Izborio penal i zabio za slavlje

Eduardo je na Maracani ušao u igru u 62. minuti dok je njegov Flamengo gubio 1-0. Tri minute su mu trebale da izbori penal. U 71. minuti glavom je zabio za pobjedu...
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva drugi je put u 10 dana spasio Flamengo. Brazilac s hrvatskom putovnicom zabio je pobjedu protiv Atletico Mineira u 16. kolu brazilskog prvenstva. Flamengo, koji se grčevito bori za ostanak u ligi, slavio je 2-1. Eduardo je ušao u 62. minuti. Flamengo je gubio od 10. minute. U 65. minuti Eduardo je izborio penal koji je Moura pretvorio u izjednačenje. Potom je Dudu u 71. zabio za konačnih 2-1.

Flamengo je ovom pobjedom došao na 19 bodova, četiri više od klubova koji se nalaze u zoni ispadanja, dok je Atletico Mineiro osmi sa 23 boda. Prvi je Cruzeiro s 33 boda.

Dudu je ponovno zabio na Maracani , kao i protiv Recifea kad je debitirao na mitskom stadionu pred više od 40.000 navijača.

- Osjećam se sjajno na Maracani pred čudesnim navijačima. Znali smo da će biti teško. Bitno je da ostanemo mirni. Borimo se - rekao je Eduardo nakon utakmice.

I protiv Recifea je ušao i donio pobjedu Flamengu...

Idi na 24sata

Komentari 141

  • LebronPetrovic 22.08.2014.

    Zico ! Zico ! To je tvoj Flamengo ! Nadam se da budeš znao cijeniti rasnog i ekstra vrhunskog golgetera.

  • LebronPetrovic 22.08.2014.

    Kovač je bio veliki igrač na svojoj poziciji i imao je nos za gol, ali eto sada više nema nos za prave igrače ! Šteta !

  • Rigamise_1 22.08.2014.

    završio sam na dnu komentara ali još čvršće tvrdim da Dudu nije zavrijedio pored naših talenata dobiti Domovnicu,netko je tu pokupio vrhnje a svi koji mi tukate minus ste polupismenjaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare