To je to što me zanima!

Maradona: Bez Messija mi smo samo prosječna reprezentacija

Argentina se mučila tijekom cijelog prvenstva, od prve utakmice Islandom. Nakon poraza od Hrvatske momčad je otkazala poslušnost izborniku Sampaoliju, a Messi je određivao taktiku...
Vidi originalni članak

Došli smo u kino, više nego na teren, vidjeti kronike najavljene smrti. I upravo to se dogodilo, rekao je Diego Maradona nakon što je Francuska srušila argentinske snove o osvajanju Mundijala u Rusiji pobjedom 4-3 u osmini finala.

Nakon što mu je pozlilo poslije napete utakmice s Nigerijom, ovaj put legendarni Argentinac nije vidio ništa što ga je iznenadilo: 

VIDEO: DIEGO U ŠOKU Maradona u bolnici! Nije mogao hodati nakon slavlja Argentine

- Francuska je zadržala Messija, nije mogao ući iza njih. Bez njega smo jednostavno druga momčad. Igralo se kako sam očekivao, a tako je i završilo.

- Još jedno Svjetsko prvenstvo je prošlo i opet smo ostali praznih ruku. Loše je što nismo imali konzistentnu momčad - dodao je Maradona. 

Argentina se mučila tijekom cijelog prvenstva, od prve utakmice Islandom, koju su remizirali, a Messi je promašio penal. Nakon poraza od Hrvatske momčad je otkazala poslušnost izborniku Sampaoliju, a Messi je određivao taktiku. Kako je to izgledalo, prokomentirao je na Twitteru Gary Lineker

- Messi je prvi igrač u povijesti svjetskih prvenstava koji je bio lažna devetka i lažni izbornik u istoj utakmici - napisao je bivši engleski reprezentativac.

Mnogi nagađaju kako je ovo bilo posljednje veliko natjecanje na kojem se moglo vidjeti 31-godišnjeg Lea Messija u dresu Argentine.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • nijetebriga 01.07.2018.

    Prije bi se moglo reci da ste vi sa njim prosjecna reprezentacija.. Mesi zvucno ime u cetiri utakmice nista od svog umjeca pokazao nije..

  • PepCityRevolution. 01.07.2018.

    Dva najprecijenjenija igraču u povijesti, lako je kada imaš suigrača vrijedne miljardu eura, vrhunskog trenera i uigrani sustav. Španjolska je osvojila naslov sa igračima Barcelone( 80% momčadi) i Messi im nije trebao. Portugal je osvojio naslov, a u finalu igrali bez Ronalda. Vjerojatno bi i Madrid osvojio sve ono i bez toga Ronalda. Lako je igrat u supermomčadima, a sada njihovi fanovi kmeče da nemaju vehunske suigrače, a svi im ti suigrači igraju u vrhunskim klubovima. Ali da njima trebaju najbolji igrači na svim pozicijama da bi nešto osvojili. Kakvi su to najbolji igrači u povijesti kojima trebaju najbolji igrači na svojim pozicijama da bi nešto osvojili. Skupa su zabili 0 golova u knock-out utakmicama na 4 SP!!! Sprdnja, i oni su GOAT? hahahahahah daj me nemoj. Maradona ostaje najveći svih vremena, ova dvojica ne spadaju ni u top 10.

  • Katalonski lopovi 01.07.2018.

    messi je obicna prevara od igraca i zasluzeno je iza Maradone,Pelea,C.Ronalda ..da nije u barceloni nebi osvojio 3 trofeja u karijeri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare