To je to što me zanima!

'Maradona je plakao i odlučio sam. Kćeri će biti Mara i Dona'

Kad sam vidio kako Maradona plače nakon izgubljenog finala SP-a 1990., odlučio sam da će mi se kćeri tako zvati. Rekao sam to današnjoj supruzi čim smo se upoznali, kaže otac Walter Rotundo
Vidi originalni članak

Maradona je umro, ali Mara i Dona tek su počele sa životom. Devetogodišnje argentinske sestre blizanke dobile su ime po legendarnom nogometašu, koji je preminuo u srijedu u 61. godini, i ne mogu biti ponosnije što se upravo tako zovu.

- Kad sam vidio kako Maradona plače nakon izgubljenog finala Svjetskog prvenstva 1990. protiv Zapadne Njemačke, odlučio sam da će mi se kćeri tako zvati. Rekao sam to današnjoj supruzi čim smo se upoznali - govori za Reuters otac Walter Rotundo.

POGLEDAJTE VIDEO: Borba za Maradonino nasljedstvo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uspio je doći do Maradone nakon rođenja djevojčica 2011. i zamoliti ga da se fotografira s njihovom slikom, sebi je dao izraditi njegovu tetovažu na leđima, a curicama dresove s brojem 10 i njihovim imenom.

Da, Diego je za mnoge Argentince bio više od pukoga nogometnog idola. Vidjelo se to i na dan sprovoda, kad su se od njega na ulicama Buenos Airesa oprostile stotine tisuća ljudi.

- Baš je lijepo što nosim ovo ime i ponosna sam što znam razlog. Predivno je - rekla je Mara, koja je minutu starija od Done.

- Ne mogu vjerovati da je umro ni zašto je umro. Bio je jako dobar čovjek i nije to zaslužio - rekla je neutješna Dona.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Šunka12 30.11.2020.

    Baš super ideja 👍

  • mejkan07 28.11.2020.

    Gdje samo vadite ovakve aseve

  • rajdaš 28.11.2020.

    Da i ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare