To je to što me zanima!

Maradoni izvanredni otkaz u Al Waslu zbog loših rezultata...

Na temelju procjene rezultata pod Diegom donešena je odluka o raskidu suradnje s Maradonom i cijelokupnim stručnim stožerom, izjavio je klupski glasnogovornik
Vidi originalni članak

Premda su iz Al Wasla donedavna odbacivali medijska nagađanja o otkazu Diegu Maradoni, u utorak je uprava nogometnog kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata odlučila smjeniti Argentinca s mjesta trenera...

Na izvanrednoj sjednici Upravnog odbora kluba iz Dubaija u utorak poslijepodne Diego Maradona je razriješen dužnosti trenera Al Wasla.

- Na sastanku Upravnog odbora nogometnog kluba Al Wasl koji je održan u utorak razmotreni su rezultati momčadi pod vodstvom Diega Maradone. Na temelju procjene tih rezultata donešena je odluka o raskidu suradnje s Maradonom i cijelokupnim stručnim stožerom – izjavio je klupski glasnogovornik.

Maradonini rezultati po preuzimanju Al Wasla uistinu nisu bili bajni. U nacionalnom prvenstvu završio je tek osmi, ispao je iz dvaju Kupova (Etisalat i Predsjednički kup) u polufinalu, odnosno četvrtfinalu, dok je u GCC Ligi prvaka (arapska Liga prvaka) poražen u finalu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Edwin69 10.07.2012.

    Sta droga napravi od covjeka' :)

  • MissMadrid 10.07.2012.

    Bas se vidi po slici kolika je seljacina narkomanska! Dajte promijenite sliku! Na sta ovo lici!

  • Tsubasa Ozora 10.07.2012.

    ako si bio fantastičan igrač ne znači da si i dobar trener.. mislim da Diego može tražiti posao samo u "egzotičnim" ligama, ako će ga i tamo htjeti.. jednostavno mu ne trebaju ovakve avanture, samo baca sjenu na svoju fenomenalnu igračku karijeru.. ali jbg, Diego je takav, jednostavno ekscentričan i neshvaćen, "Mali zeleni"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare