To je to što me zanima!

Marca: Cristiano Ronaldo želi preći u Real Madrid

Španjolska Marca tvrdi kako Cristiano Ronaldo želi promjeniti sredinu iz razloga što mu Manchester United još uvijek nije produljio ugovor
Vidi originalni članak

Prema pisanju španjolske Marce, Cristiano Ronaldo ozbiljno razmišlja o odlasku iz Manchester Uniteda. Portugalac je nezadovoljan zbog toga što mu vodstvo kluba nije ponudilo novi, izdašniji, ugovor i navodno želi pristupiti Real Madridu.
Španjolski prvak nedavno je za njega ponudio 125 milijuna eura, no ManUtd- nije želio niti čuti o odlasku svog najboljeg igrača. Sam Ronaldo nedavno izjavio kako je umoran od glasina i kako ne napuštanje Manchester Uniteda ne dolazi u obzir. Ipak, nakon pobjede nad Barcelonom u Ligi prvaka izjavio je kako će o svojoj budućnosti razmišljati nakon što završi sezona.
- Odlučiti ću nakon finala u Moskvi. Ne želim ništa drugo reći jer sam koncentriran na cilj koji imam sa svojim klubom - rekao je Cristiano Ronaldo prije samo deset dana.
Jer li ovo samo novi trač lista sklonom Real Madridu ili je na pomolu senzacionalni transfer otkriti ćemo uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_24105 11.05.2008.

    otići će kurac

  • peguy7 10.05.2008.

    ..ma daj..dobit cu ja na lotu pa ga kupit da mi zonglira u dvoristu..

  • Barney 10.05.2008.

    ako nece sad, otici ce iduce ljeto...Real je zapeo za njega i vrlo vjerojatno ce ga dovuci..odlican je igrac...jedino treba decka malo spustit na zemlju jer je postao tako pun sebe ko balon...dobro igra ali ako pogleda malo Kaku i Dudua onda ce vidjeti da uz kvalitetu dobar igrac treba imati i malo skromnosti i kulture, i da nije najbitnije na svijetu samo njegova frizura i one glupe grimase sto pravi na tekmi kad se ne slaze sa sucem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare