To je to što me zanima!

Marca: Koeman si je izjavom nakon remija osigurao otkaz

Koeman je na glas rekao što vjerojatno svi misle, no predsjednik Barce misli kako Koeman takvim izjavama samo snižava samopouzdanje svojim igračima, koje je ionako na 'minimalcu'...
Vidi originalni članak

Činjenica je da Barcelona više nije momčad kakva je bila prije osam godina, rekao je Ronald Koeman nakon remija 1-1 s Granadom i tako si osigurao otkaz, piše Marca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ugledni španjolski list tvrdi da se Joanu Laporti takva izjava nije svidjela, pogotovo poslije slične izjave nakon poraza od Bayerna, u kojima nizozemski trener otvoreno priznaje da će teško do trofeja u ovoj sezoni.

SPAS U ZADNJI ČAS Koemanu visi klupa: Barcelona jedva do boda protiv Granade!

Istina očito boli. Koeman je na glas rekao što vjerojatno svi misle, no predsjednik Barce misli kako Koeman takvim izjavama samo snižava samopouzdanje svojim igračima, koje je ionako na 'minimalcu'. Koeman ionako nije 'Laportin trener', odnosno u klub je došao pod palicom bivšeg predsjednika Bartomeua.

Laporta bi mu već odavno 'dao pedalu', no s pedalom idu i milijuni eura odštete, 13 milijuna u njegovom slučaju. Previše je to za klub koji grca u dugovima, a problem je naravno i u angažiranju novog. Trenerske se veličine ovih dana baš i ne hrvaju za posao u Barceloni. Novaca nema, roster je nekako zakrpan, a Barca mirno plovi prema prosječnosti La Lige.

BARÇA KAO RAZBIJENA VOJSKA Piqué: Ovo je naša stvarnost. Zvižduci su me jako pogodili...

No, sada je očito predsjednik Barce prelomio. Za legendu kluba više nema strpljenja. A na njegovo mjesto bi trebala sjesti još jedna legenda, iz puno bliže prošlosti. Naravno, radi se o Xaviju koji trenutno sjedi na klupi katarskog Al-Sadda.

Kako god, Mundo Deportivo piše da je Koeman na klupi do utakmice s Cadizom koja je na rasporedu u četvrtak, a dalje ništa nije sigurno...

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • XM12 21.09.2021.

    Covjek je rekao samo istinu. Rasprodali su sve zivo, a kupili drugorazredne igrace.

  • danko1471991 21.09.2021.

    Ja se nadam, bas sam procitao da mu Laporta trazi zamjenu( spominju se Joachim Low i Antonio Conte)... Unatoc teskom financijskom stanju i odlasku igraca itetako ima tu materijala za sloziti momcad( miks iskusnih i mladih igraca), ali Koeman nije kapacitet za to...

  • Palmanova 21.09.2021.

    protiv Bayerna su pretrcali 109 km.a Bayern 124 km

Komentiraj...
Vidi sve komentare