Obavijesti

Sport

Komentari 41

Koemanu visi klupa: Barcelona jedva do boda protiv Granade!

Koemanu visi klupa: Barcelona jedva do boda protiv Granade!

Obrana Barcelone je protiv Granade pukla već u 85. sekundi kada je zabio Domingos Duarte nakon ubačaja s desne strane. Kataloncima je bod donio Araujo u 90. minuti

VIDEO

Navijači Barcelone bili su svjesni da njihov klub čeka teška i neizvjesna budućnost nakon odlaska Lea Messija, ali nitko nije mogao pomisliti da će španjolski velikan pasti na tako niske grane. 

Sve svoje slabosti Barcelona je pokazala već u 5. kolu La Lige gdje je spašavala živu glavu pa tek u 90. minuti uzela bod protiv slabašne Granade (1-1). Bod koji je opasno zaklimao klupu na kojoj sjedi nizozemski trener Ronald Koeman.

LaLiga - FC Barcelona v Granada

Nizozemac je rotirao i na travnjak od prve minute u obranu ubacio klince koji bi trebali biti budućnost kluba. Sergino Dest (20), Eric Garcia (20), Ronald Araujo (22) i Alejandro Balde (18) prvi put su zaigrali zajedno u obrani, no krenulo je grozno. Obrana je pukla već u 85. sekundi kada je zabio Domingos Duarte nakon ubačaja s desne strane.

LaLiga - FC Barcelona v Granada

Očekivano, gosti su se povukli, a domaćini preuzeli uzde u svoje ruke. Posjed je bio na strani Barce (77 posto), domaći igrači ispalili su čak 17 udaraca prema gostujućem golu, no lopta nije htjela u mrežu. Tek šest udaraca išlo je u okvir gola. Barcelona je dominirala, ali Granada je bila na koračić od velike pobjede. Kada je sve upućivalo na to, u 90. minuti se ukazao Ronald Araujo koji je zabio za 1-1 i donio svojoj momčadi bod. Ipak, za klub ogromne povijesti, bod koji neće nikoga zadovoljiti, već samo donijeti još veće probleme.

LaLiga - FC Barcelona v Granada

Bilo je jasno kako će se Barca mučiti bez Lea Messija i da počinje neka nova era s novim i talentiranim igračima koji bi u budućnosti trebali popuniti Leovo mjesto, ali Blaugrana je već na početku sezone krenula rasprodavati svoj ugled. Bayern München je u prvom kolu Lige prvaka (3-0) ogolio Barcu do kosti i pokazao joj da je kilometrima daleko od elite, a sada je Granada razotkrila brojne slabosti i pokazala da Koemana i njegove igrače čeka borba za svaki bod u La Ligi. A s ovakvim rezultatima i s ovakvom igrom, teško će se katalonski klub vratiti tamo gdje je nikada pripadao. A to je vrh.

Naravno, Barcelona je u fazi tranzicije, jako je puno mladih igrača i teško je očekivati instantni rezultat, no ono što Ronaldu Koemanu ne ide u prilog je igra koja ne obećava. Nema naznake napretka i niti koja jamči da vrijedi čekati i da Koeman može trgnuti momčad.

Barca djeluje jalovo i pitanje je do kada će predsjednik Laporta imati strpljenja za Koemana koji ni prošle, a niti ove sezone nije pokazao da zaslužuje sjediti na klupi španjolskog velikana. Vremena je malo jer obzirom kako Blaugrana igra, Nizozemcu se klupa opasno trese i pitanje je kada će pasti s nje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja