Obavijesti

Sport

Komentari 50

Piqué: Ovo je naša stvarnost. Zvižduci su me jako pogodili...

Piqué: Ovo je naša stvarnost. Zvižduci su me jako pogodili...

Nismo među favoritima Lige prvaka, ali nije bio ni Chelsea prošle sezone. Imamo četiri ili pet 18-godišnjaka i ovo je naša stvarnost, ali ne želim davati alibije, rekao je stoper Katalonaca

VIDEO

Teško je jutro za sve navijače Barcelone. Bayern je još jednom očitao lekciju Kataloncima u Ligi prvaka. Ovaj put nije bilo tako uvjerljivo kao lani u četvrtfinalu u Lisabonu (8-2), ali gledateljima na Camp Nouu svejedno je bilo teško gledati. Čistih 3-0, a dojam je bio da su Nijemci igrali s pola gasa.

- Rezultat je uvjerljiv, a još smo igrali kod kuće. Ali, kad pogledate utakmicu, u prvom poluvremenu bili smo kompetitivni, a oni su zabili nakon odbijene lopte. Kad smo primili gol za 2-0, to je boljelo. Ušli su 18-godišnjaci, momčad je pokazala lice i borila se - rekao je Gerard Piqué, koji je stao pred novinare pokušavši opravdati loše izdanje momčadi.

Pokretanje videa...

Rakitićev oproštaj od Barcelone 00:53

Era Ronalda Koemana je ispod razine kluba kakav je Barcelona. Osvojio je, doduše, Kup kralja, ali prvenstvo i Liga prvaka donijele su razočaranje. Ni nova sezona bez Lionela Messija nije krenula obećavajuće.

- Tako je kako je, sad smo takvi kakvi smo i nadam se da će nam se neki igrači vratiti. Ovo je komplicirana godina. Oni su bili nadmoćni, ali i mi imamo kvalitetu da se možemo natjecati. Vidjet ćemo što će biti na kraju sezone, ali tu su Ansu Fati, Kun Agüero koji nas mogu dići - rekao je Piqué i nastavio:

- Sad nismo među favoritima, ali ništa se zato neće dogoditi. Ponekad smo bili favoriti pa opet nismo uspjeli. Tko je prošle godine mislio da je Chelsea favorit? Nogomet se jako mijenja, stvar je i momčadskog duha. A oni ga stvarno imaju, zajedno su puno godina, imaju iskustvo. A mi smo takvi kakvi smo. Imamo četiri ili pet 18-godišnjaka, to je stvarnost. Ne želim davati alibije, mi smo Barça.

Champions League - Group E - FC Barcelona vs Bayern Munich

Slijede ipak nešto lakši ispiti u prvenstvu protiv Granade, Cádiza i Levantea, a onda europsko gostovanje kod Benfice. Na istom stadionu na kojem su popili osam komada od Bayerna.

- Ovaj mjesec nam je ključan. Moramo biti na vrhu u ligi i pobijediti u idućim utakmicama Lige prvaka dok su nam ozlijeđeni bitni igrači - kaže Piqúe.

Da stvar bude gora, ni navijači više ne stoje uz momčad. Sergiju Robertu tako su zviždali.

- To me jako pogodilo jer ga poznajem, on je spektakularan čovjek i voli ovaj klub više nego itko drugi. Htio bih podsjetiti ljude da on nije krilo, nego veznjak i koji se žrtvuje kako bi se prilgaodio. Ljudi se slobodno mogu izražavati, ali to me jako boljelo - zaključio je.

Champions League - Group E - FC Barcelona vs Bayern Munich
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu