To je to što me zanima!

Marca: L. Modrić je na Euru postao 'doktor' nogometa!

Nova zvijezda europskog nogometa rođena je na Europskom prvenstvu. Zove se Luka i preziva se Modrić, piše cijenjeni sportski dnevnik Marca
Vidi originalni članak

Madridski sportski dnevnik Marca promovirao je hrvatskog nogometaša Luku Modrića u ponajveću senzaciju Eura u Austriji i Švicarskoj...
U cijenjenom se dnevniku dive igračkim vještinama Bilićeva veznjaka, uz napomenu da je Juande Ramos napravio sjajan posao dovevši Modrića iz Dinama u Tottenham.
"Modrić je u Austriji i Švicarskoj postao “doktor” nogometa!", stoji u naslovu teksta o Modriću, kojeg su u Marci predstavili najboljim hrvatskim nogometašem.
“Nova zvijezda europskog nogometa rođena je na Europskom prvenstvu. Zove se Luka i preziva se Modrić. Juande Ramos napravio je sjajan posao kupivši ga i sada može uživati u činjenici da će s njim požnijeti velike uspjehe. Modrić ima "nerv" velikog nogometaša, ima viziju u igri, odličnu kontrolu lopte u trku i ne štedi se u igri”, napisao je novinar Marce dodavši:
“Modrić je bio uvjerljivo najbolji igrači u hrvatskoj momčadi na Euru”!
- Ne žalim se. Mislim da sam igrao dobar turnir. Trudio sam se najviše što sam mogao i zamalo je sve ispalo savršeno. Nisam zadovoljan našim rezultatom, ali sam zadovoljan jer smo dali sve što smo mogli - prenosi isti izvor Modrićevu izjavu.
- Uskoro ću u London, u moj novi klub. Znam da u Tottenhamu puno očekuju od mene. Platili su me skupo i ne smijem ih razočarati. Vrlo sam zahvalan Juandeu Ramosu. Znam da svoj dolazak u Spurse dugujem njemu - dodaje Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Inkoba 23.06.2008.

    luka je prdina bara, prvo nema pojma o nogometu drugo pokazao se je na euru jedan penal i asistencija klasnicu to je to. ja bi ga izbacije iz sve jednog tima. sram da ga bude hrvatska je zbog njega, rakitica i petrica izgubila sram da ih bude.

  • zg27 23.06.2008.

    luka je naš uvjerljivo najbolji igrač i to govore i strani mediji. ...da ne valja ne bi koštao više od 20 mil. eura-uvjerljivo najveći transfer bilo kojeg hrv. nogometaša,a još u repki nit ne igra na svojoj poziciji ofanzivnog veznog i jako se troši u defanzivi....ali i ovako je najbolji a da igra lijevo ili onu poziciju štio je kranjčar igrao ....znači iza olića bio bi još bolj...a što se tiče penala ...turski gol nas je uništio,pukli smo psihološki i 3 naša igrača su fulala a mislim da ko god da je pucao ne bi prošli nakon onog šoka u 123. min

  • The pope 23.06.2008.

    Modrić je jedan od najboljih svjetskih veznjaka....A di su srbi??? Nema ih na europskom prvenstvu,njihovi igrači su za k...

Komentiraj...
Vidi sve komentare