To je to što me zanima!

Šlag na tortu nezaboravne noći: Modrić potpisao tijekom slavlja

Iako u takav ishod nije bilo ni najmanje sumnje, u nogometu je sve moguće, pa čak i stvari koje se smatraju posve sigurnima. Kao što se činio transfer Mbappéa u Real...
Vidi originalni članak

Luka Modrić i Real Madrid utvrdili su sve detalje novog ugovora po kojem će kapetan hrvatske reprezentacije još najmanje jednu sezonu nositi 'kraljevski dres', potvrdio je pouzdani Fabrizio Romano.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako u takav ishod nije bilo ni najmanje sumnje, u nogometu je sve moguće, pa čak i stvari koje se smatraju posve sigurnima.

- Ne brinite, neću napraviti ono što je učinio Kylian Mbappé. A nadam se da ni meni Real neće učiniti takvo nešto - govorio je prije nekoliko dana nasmijani Modrić.

ČUDESAN NIZ IDE DALJE Liga prvaka je - Liga Modrić: 5. naslov neuništivog Luke, Hrvati na tronu već 10. godinu u nizu!

Modrić je u subotu osvojio 5. Ligu prvaka, više od njega sada je osvojio samo Paco Gento, još jedna legenda madridskog kluba.

I da! Modrić će tako igrati i 11. sezonu u 'kraljevskom klubu' te dočekati Svjetsko prvenstvo u Kataru kao igrač europskog prvaka.
UOČI FINALA Real objavio Luku sa suigračem: Jedna fotografija, dvije legende

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Sasa555 29.05.2022.

    Najbolji su mi ovi komentari za sud da se ne sjeca bas me zanima jel bi se oni sjecali da im netko osigura milione u zivotu i to sta je danas

  • simplicije23 29.05.2022.

    nema to više veze sa sportom ... samo lova ... ako toliko voli Real zašto nije potpisao za manju lovu davno ????

  • šimešime 29.05.2022.

    Bravooooooo Lukaaaaaaaaaaa!!!!! 💪💪💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare